發新話題

第一屆[ 精英團隊賽 ] 安排(7月12日更新)

[Close]
一定要支持

每隊1000
一人200....
FKU=For Kill U

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2012-6-22 11:56 發表

核實時可輸入真實資料, 核實後就不能更改.
請參考:
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=540932

假設你有2個分身:
test1
test2

test1 參加過英雄賽, 報名時已經核實了真實名稱和身份證號碼.

團隊的帳 ...
核實後就不能更改.
問題係核實的資料個到唔俾我更改
我英雄賽個到都係亂打 冇得轉移
咁依家點算

參加左 有冇得del番
開頭唔知咩黎
亂咁禁= =

支持支持
アニメー

引用:
原帖由 PolaRIs 於 2012-6-22 14:17 發表

核實後就不能更改.
咁依家點算
邊個叫你一開頭亂打
睇下有咩辦法啦
pigpigg

相同帳號無須轉移, 請按 [取消] 在團隊管理版面自行核實?        y仲係唔得?

路過支持

想問下
*時間為,星期二 及星期 五 中午12時00分*
係唔係每一屆都係?

台灣人有辦法參加比賽?

幾時可以報名                  

我都想知幾時有得報名

引用:
原帖由 PolaRIs 於 2012-6-22 14:17 發表

核實後就不能更改.
咁依家點算
參加比賽亂打資料就要自己負責, 按你個情況如果要參與比賽, 就要用新帳號.
引用:
原帖由 ManMan★KIss 於 2012-6-22 18:40 發表
相同帳號無須轉移, 請按 [取消] 在團隊管理版面自行核實?        y仲係唔得?
提示很清楚: 請你自己到 團隊管理  按  核實參賽帳號
引用:
原帖由 ★曉l3aBy° 於 2012-6-23 10:25 發表
想問下
*時間為,星期二 及星期 五 中午12時00分*
係唔係每一屆都係?
如果沒有更好的選擇, 就不會修改
引用:
原帖由 SeXy_GodYou 於 2012-6-23 21:31 發表
台灣人有辦法參加比賽?
可以, 目前只要求最高分的兩隊到合作網吧打,  到時可改派另一個已核實的隊員出賽.
引用:
原帖由 打公仔 於 2012-6-23 22:15 發表
幾時可以報名                  
無須報名, 條件系: 信長團, 每一屆開始前, 至少5個已核實的隊員.

每隊的核實參賽人數不限.

回復 43# 的帖子

提示很清楚: 請你自己到 團隊管理  按  核實參賽帳號.仲係唔得

第二部分 : 隊員核實
出賽隊員需要到[團隊管理]中的[核實參賽資格]填寫真實的個人資料
狀態為:已核實,表示已獲得參加賽事資格。
*領取獎金,需要核對每位團員的真實個人資料*
*1 必須是新一屆團賽開始前已核實, 即中途入團者無法出賽.
*2 必須有至少5名在當屆團賽開始前已核實的團隊, 才會出現 [參加團賽 ]按鈕

咁姐係洗唔洗報名

發新話題