17 12
發新話題

第一屆[ 精英團隊賽 ] 7月3日 開始, 參加的團隊請儘快核實

[Close]

第一屆[ 精英團隊賽 ] 7月3日 開始, 參加的團隊請儘快核實

參賽資格: 信長團, 至少5名已核實參賽資格的隊員*

第一屆[ 精英團隊賽 ] 安排

敬請有意參與 [ 精英團隊賽 ]  的團隊, 儘快通知參賽隊員在 7月3日 11:50 之前完成 [核實參賽資格]

若曾經參與英雄賽, 需要轉移帳號的隊員, 請按 轉移並核實

若在 [核實參賽資格] 遇到任何問題, 請儘快與管理員聯絡.

注意: 核實時必須填寫 真確而完整 的資料, 若資料不全, 如: A123456(8)  填: A1234 或 12345 或 A12345688;

又如 真實名稱不相符 或是簡稱 等, 將無法參賽及領取獎金.

若參賽的隊員對自己已核實的資料有懷疑, 請 e-mail 到 [email protected]

標題: vLan 參賽核實資料

內容: 寫上已核實的帳號

附件: 身份證的複印件或照片**

*每個回合簽到截止之前登記的信長團隊和已核實的隊員

**本公司嚴格遵守 香港個人資料(私隱)條例

我身份證係填A1234567
但我後括號都要加返;?

引用:
原帖由  ★〝儿戲 於 2012-6-27 17:44 發表
我身份證係填A1234567
但我後括號都要加返;?
如: A123456(7) 填: A1234567  是正確的.
如果填 A123456(7) 或  A123456 7 , 系統會自動修正為: A1234567

仲有個問題.係咪一定要中文名?
英文全名可以.?

點樣知道自己有冇 確實報比賽?
我還記得 我們的約定 ;)

姐係填左身份證。咁個ac永遠參加任何比賽及入團都一定係e個身份證號碼?
IamZeRo_NuBeS

引用:
原帖由  ★〝儿戲 於 2012-6-27 19:32 發表
仲有個問題.係咪一定要中文名?
英文全名可以.?
中文或英文都可以, 只要與身份證一樣
引用:
原帖由 PlaY★KIss‵ 於 2012-6-27 21:46 發表
點樣知道自己有冇 確實報比賽?
在 團隊管理 中, 你的帳號顯示為 已核實 就表示已經 核實參賽資格

引用:
原帖由 PrOlhEaD悲傷 於 2012-6-27 21:51 發表
姐係填左身份證。咁個ac永遠參加任何比賽及入團都一定係e個身份證號碼?
是的, 你可以用這個已核實的帳號參與 團賽,信長盃7, 英雄賽等. 唯 挑團戰 冇這個要求.

將英雄賽資料轉移左去20LV以下AC既話 咁下屆英雄賽仲報唔報到..?

想問宜家係唔係正係核實.而仲未報名.
`-.總是學不會-。

引用:
原帖由 ★洪九_× 於 2012-6-28 08:17 發表
將英雄賽資料轉移左去20LV以下AC既話 咁下屆英雄賽仲報唔報到..?
可以升Lv 或 用 MyCard 買 VIP
引用:
原帖由 -Mr_YiN 於 2012-6-28 11:00 發表
想問宜家係唔係正係核實.而仲未報名.
不需要報名的, 只要是信長團就可以參加.

但參賽的團隊必須有最少5名在 7月3日 11:50 之前 已核實的隊員.

如果一定要講"報名"...  就是 有5個核實隊員的團 就等於 報佐名

唔記得自己有冇打埋括號果個數字有冇得睇返            

引用:
原帖由 打公仔 於 2012-6-28 15:24 發表
唔記得自己有冇打埋括號果個數字有冇得睇返            
已經好清楚寫明:
引用:
若參賽的隊員對自己已核實的資料有懷疑, 請 e-mail 到 [email protected]
標題: vLan 參賽核實資料
內容: 寫上已核實的帳號
附件: 身份證的複印件或照片**

7月3號開始定開始開放報名

唔該
各位管理員...

我已寄左信/.....\唔該請幫忙修改

引用:
原帖由 ζaR紫﹑ 於 2012-6-28 18:11 發表
7月3號開始定開始開放報名
目前已經開放報名, 所以要儘快核實.  7月3號中午12點就正式開始, 如果等7月3號先報名, 多數趕唔到.
引用:
原帖由 [Huadu]S!uK 於 2012-6-28 20:05 發表
唔該
各位管理員...

我已寄左信/.....\唔該請幫忙修改
已經修正.

17 12
發新話題