發新話題

RPG = ??:??~??:??

[Close]

回復 225# 的帖子

嗯..         

幾正..呢排係咁玩...

回復 227# 的帖子

多謝你既支持              <3

個server down左, 可唔可以restart 下..thx tak.

原來呢幾日我去左 01 開Sever ..

引用:
原帖由 Tak- 於 2012-10-2 11:27 發表
原來呢幾日我去左 01 開Sever ..
個等級,金錢排名仲未搞好?

仲有唔知點解個入緊ser陣時 load左一陣就卡左入唔到場入邊
(唔知係咪我問題= =)

I `am RinGo w0w

回復 231# 的帖子

Sorry.. 轉左去COOP 02 .

你好 小弟是其中一位伺服器玩家DBGundam
抱歉在你的server中玩了這麽久也沒來帖子撐場
小弟發現server中出現了故意殺人的玩家(不是1個是有組織的)
暫時只記得其中2人的名字
...
XxBlackxX
黄冬柏(金魚柏)     (<----這個名字記不清楚請再確認一下確實名字= =)
連埋以上2位玩家一共有3個人, 職業分別是工程師, 魔法師及心靈醫師
由心靈醫師開大技傳送所有人, 魔法師開冰球使所有人無法行動
工程再開核彈 (核彈殺死隊友無懲罰)
這3個人經常在起點等滿mp, 其他人快到安全室再傳送並殺人
殺不死就投票踢人
嚴重影響遊戲進行
我和其他玩家費盡千辛萬苦到了安全室再把這3個人傳送到安全室才能完場
到最後真係頂唔順開槍殺左佢地(對不起 )
有不少玩家都是受害者
希望ser主可以ban掉這些人渣
亦希望其他玩家可以站出來指證他們(也幫忙認認名字有沒有打錯)

回復 233# 的帖子

要唔要我幫手

我見到小xx的話
一律咩都唔講直接玩死他們

回復 233# 的帖子

給我證據吧 ~~         

例如是時間

回復 235# 的帖子

時間記不太清楚, 因我沒有看到他們搗亂的全個過程
大約是咋日(17/11/2012)11點登入時這三個人已經在搗亂
直至倰晨(18/11/2012)1-2時我登出這三個人還在伺服器內
在我數小時的遊戲中, 他們每一關也留在起點等殺人, 又或是把其他玩家傳回起點
到了每張圖的最終章甚至要把這三個人強行傳送出來才能開無線電繼續遊戲
當時除了我有其他玩家被殺和被踢 (基友, 弒神者 等)

TAK- 我係弒神者

TAK-:
1.我係弒神者,我做證(唔信我係弒神者可whatsapp問我)
尋晚我由20:00開始玩果時已有此事發生,佢地重係咁投基友,DBgundam走當時佢地三個係以大比數踢人...
我地好無奈,重有個leon(好人)
2.我地雖然覺得TK佢地係錯,但先僚者賤,重要我地有[缺點,扣錢],我同Gundam 缺點&扣錢 都冇咩所謂,但基友為左申張公義,就蒙上左14缺點以上的慘果,望Tak-可為基友加回一些錢...
3.佢地有創意,但快樂就建在我們ge痛苦身上,重要佢地冇懲罰,我建議Tak-不如享cfg裹面off左個核彈佢....

回復 237# 的帖子

遲下我比你做管理員啦      

我屋企唔可以24小時開ser lo= =

除非你淨加名

回復 238# 的帖子

比我做還差唔多-.-
即見即警告,再犯即ban-.-

發新話題