發新話題

RPG = ??:??~??:??

[Close]
引用:
原帖由 Tak- 於 2012-9-8 22:33 發表
改回以前板本,發現多了玩家。。

短時間內不作任何改變 
tak可唔可以改隻tank多血d啊???
d人好高lv ><好快秒左隻tank
我想打都冇得打
仲有明明打左好多野但都係0傷害=.= 好肯定下下打中!!!
我轉左生物但係我用刀打tank 0傷害=.= 用槍就有傷害
(你未改返之前隻tank前我用緊工程師的)
唔知點解咁樣嫁...

I `am RinGo w0w

回復 211# 的帖子

嗯..我得閒會睇下        

引用:
原帖由 Tak- 於 2012-9-9 18:19 發表
嗯..我得閒會睇下        
0傷害問題
有時0傷 有時就有傷

回復 213# 的帖子

-.-?又有問題            

引用:
原帖由 Tak- 於 2012-9-10 07:16 發表
-.-?又有問題            
0傷害仲有點問題...
我想問e+隻tank係咪有唔同形態???
係咪有無敵形態??? ( 無敵形態可能導致有0傷害問題 )
紅tank???綠tank???

另外我收集左一點民間意見...
請求del左e+隻tank形態佢
咩都唔洗加
只係加血同加攻擊 !!!
仲有e+人類冇左tk 人屍打人類都冇扣血
人類係無敵=.=請求改返好去......

回復 215# 的帖子

嗯..星期三先得閒睇            

WOO..隻tank 做咩=.=...咁多血..自己一個...跟本過唔度=.=..

回復 217# 的帖子

可以放棄唔打嫁              

引用:
原帖由 Tak- 於 2012-9-21 18:31 發表
可以放棄唔打嫁              
改多血左嗎?
等級排名好似冇左我咁

引用:
原帖由 hkmix 於 2012-9-21 13:55 發表
WOO..隻tank 做咩=.=...咁多血..自己一個...跟本過唔度=.=..
自己一個夠打

回復 220# 的帖子

掛名系統度有D問題-.-     

引用:
原帖由 love6355 於 2012-9-21 20:08 發表

自己一個夠打
我試過自己一個打 + 係咁放火.......

都好難打.....用刀仔打佢...係扣好多..但...隻tank 有時爆炸........一野冇左我90 % 血=.=.....

引用:
原帖由 Tak- 於 2012-9-21 18:31 發表
可以放棄唔打嫁              
有選擇過...但好屈機...我一陣走...越黎越多tank.......

咁好啦..我唔打佢...一直跑去safe house....點知樣tank 跟埋入去.....就算得番我一個....都要ko左隻tank...先可以去下一關...

隻tank 係safe house 去唔度下一版=.="

-.-..哦..但係整少隻TANK血好少經

引用:
原帖由 Tak- 於 2012-9-22 20:09 發表
-.-..哦..但係整少隻TANK血好少經
其實..我覺得...都好難搞..

因為有時候冇咩人玩..可能唔夠打..但如果個server 滿左......少血...d人可以嘈打2-3下就打完=.="..

如果係咁..都係唔好改算..還店, 冇咩人覺得呢個係大問題掛 ^^"..

發新話題