發新話題

RPG = ??:??~??:??

[Close]
我想知點樣加屬性點可以唔洗用手禁...打d咩指令可以自己加

回復 121# 的帖子

已經解決了嗎               ?

新增指令 !kill 可以自殺

回復 122# 的帖子

網可以上囉
入來玩下你ser先

回復 123# 的帖子

你其實叫咩名                     

更改生物大技使用MP 和其他職的設定是一樣

降低其他職業技能所需MP

setinfo name "名"  < 名字度改你想要既名
keyman 漢化

請問down落尼d地圖放係邊....

有邊d場係會有 我down定先

暫時全部測試中..沒穩定.     
一陣會開 https://docs.google.com/file/d/0B3Y8fQxbNCOjcmhzSzdDUmxaODQ/edit

Woo...好正, 呢排係咁玩.....

maps down哂  等開場

測試完成..發現地圖問題.
應該可以玩返了.

更換自動換圖插件 測試中..

THX, 唔知係唔係bug..有時.....黑白左晝面.....自己有藥包, 用唔度既

同埋, 有時黑白左, 完左一關, 入下個地圖, 仲陣都仲係黑白.

不過overall thanks, 依家好難搵度24小時online 既 rpg 了

回復 131# 的帖子

用唔到藥包係因為太多血~~~..

新增指令 !mapvote 投票下一章地圖.. (需到每個章最後一關先可使用)
另外有咩地圖唔識自己換場請提供地圖名..

THX tak

thx , 頭先玩左陣, 上左隱...一陣食完飯再玩先.

發新話題