發新話題

[回應]2年半

[Close]

[回應]2年半

雙毒流既形成絕絕對對要多謝wanda da哥
冇佢冇我地
仲好記得 , 一開始組果陣
大家都麻麻 最廢係zak 但最串最拎炮都係佢 但永遠都係指揮哥
一開始就係咁打團 但真係好少輸 可能一開始只係打d無咁勁既團
但我記得雙毒流好似解過組 果陣羸9輸1?因為想keep住0敗?好似係咁
重開左之後 大家都好比心機玩 比心機練
時間久左 我地都變勁左
開始發展雙毒流
搵左西瓜做影片佬,亦都開始收生
好記得果陣話過要信7入到四強
我地大家都向住呢個目標前進
打左好多次團戰
我記得我地KEEP到廿幾勝0敗
但係,第一敗出現左 就係DA哥斷線
果陣我地狂罵佢 話佢累9我地 HAHA 諗起都好笑
果陣都試過諗解團 但我又諗都打左咁多場就算啦
繼續打落去
我既食兵都愈黎愈快 ZAK壓線都愈黎愈勁 康既講波技術都愈黎愈廢 CCY接技愈黎愈奇 傑愈黎愈平靜
我地就開始挑戰勁團
SMILE 花  星願 (ESP???唔記得呢個有冇)等等既勁團
之後就開始出名  我既義龍同食兵都開始出名
無咁勁既團見到我地既名都好少接
所以果陣狂開分身團
直到信六前 我地宣佈唔參加信六
但係果陣我地暗地裹參加左 團名''暴風雨''
仲好記得果陣康就爆我地大穫 真係狗黎
好彩最後都冇事 有一半人信我地係冇參賽 當然亦都有人估到係我地
信七 條線真係on____到喊
但成績我都好滿意
唯一不滿 龜唔出我打花
點都好
今日既上年 我地仲好開心 仲興奮咁打團戰 迎接信六
今年既今日 你地去哂邊...?我好掛住同你地既日子 日日skype 日日抽水 吹水 真係好開心
時間真係可以搞淡我地之間既感情咩????
真係好難得見遇到一d知己
你地番黎啦 一齊吹番水 傾番計
ccy 小傑 康 da 龜 仲有雙毒流既團員們
:Q:Q
我地既回憶呀

係lol再聚吧            
可惜    我已經背負左一團之長既責任
係呢半年入面分開左   我係lol
已經識左另一班有血有肉既隊友
panny        憶         草       sisi     小朋友    我
已經形成左一個6個人既團隊
我唔可以放低佢地    亦都放唔低
就好似當初信6我冇放低你地走去跟once/spy組隊
或者緣份就係緣份
雖然佢地唔係呢個世界最勁果幾個
但係每個人都獨當一面
有晒JG  TOP  AP  SUP  AD咁多位
係我最弱勢既拉票環節    我淨係拉左50~60票         其他果400票完全有賴佢地5個既幫手
我終於明白到   一個團隊  就算我係隊長      都唔可能一個人做晒五個人既事
係需要分工合作          呢個團隊令我感受到團隊精神

總有比自己更有天份的人,同時也比自己更努力

型仔

5出你-.-淆底又要講你知咩
因你而在

引用:
原帖由 TK.Kfc 於 2012-7-1 13:47 發表
5出你-.-淆底又要講你知咩
咩淆底?

一定係唔出你吧
唔係你自己淆底吧

引用:
原帖由 閃電暴風俠 於 2012-7-1 15:16 發表
一定係唔出你吧
唔係你自己淆底吧
SORRy我無良我衰格  竟然唔出小叉   小叉明明好大膽想打爆花團中路7神架嘛

引用:
原帖由 伊賀小太郎 於 2012-7-1 15:47 發表

SORRy我無良我衰格  竟然唔出小叉   小叉明明好大膽想打爆花團中路7神架嘛
咪系囉連我都唔出吹到

引用:
原帖由 小神不小心 於 2012-7-1 16:07 發表

咪系囉連我都唔出吹到
咪係  一定唔係有人走左去loser 2軍架

lol 正影片好似有得諗

引用:
原帖由 伊賀小太郎 於 2012-7-1 15:47 發表

yes!

發新話題