發新話題

唔洗錢,入黎討論下

[Close]
講下三狼先織田軍個方唔食咪比對面食
唔通食cp條友去食咩    食完就2lv  
eg單上個個想食王      有可能唔會比人搶到
引用:
原帖由 50巴仙肥料 於 2012-7-16 23:18 發表
我認同
本身抽中隻宮本隻廢英已經灰左,仲要打德川家康

點打?走場囉
宮本真係好廢

我覺得三狼二龜系一定要食
1lv 同兩lv 分別實在太大
HaHa002係我大佬

之前先笑,
我話下cp+3狼,
有條友話,手快有手慢冇,
之後佢話佢場主fd,唔服就走場wo,
仲要個個跟住我,一有人來就汁我,
最kai係全場10個有8個係場主fd wo
我唔走玩風???
之後我走完場,
佢地寫話:
gundumX汁人cp仲走場,如見請即踢

心想:你班人kaikai地????

引用:
原帖由 gundumX 於 2012-7-16 23:58 發表
之前先笑,
我話下cp+3狼,
有條友話,手快有手慢冇,
之後佢話佢場主fd,唔服就走場wo,
仲要個個跟住我,一有人來就汁我,
最kai係全場10個有8個係場主fd wo
我唔走玩風???
之後我走完場,
佢地寫話:
gundumX汁人cp仲 ...
.....
自己開場算啦
人地多FD 勢力大

引用:
原帖由 純情小寶寶 於 2012-7-18 15:19 發表

.....
自己開場算啦
人地多FD 勢力大
係抱怨區開po話有人人多勢眾”蝦”人lol

引用:
原帖由 maths 於 2012-7-20 21:55 發表

係抱怨區開po話有人人多勢眾”蝦”人lol
咁場場都要帶定FD去踩場先得

首先系3狼同2龜  單路食左 就會升到2lv
2招技無論系殺人或者防守都會有著數
食玩第1波兵 就會去到3lv 咁樣殺人ge機會就會多左
壓路 推塔  都會更勝一籌
贏ge機會就會好多

食完狼同龜贏既機會就大架啦咩
贏輸靠隊友

引用:
原帖由 純情小寶寶 於 2012-7-21 12:39 發表

咁場場都要帶定FD去踩場先得
米打下街場/轉玩其他圖

咁我玩其他game算

引用:
原帖由 三分︱天下 於 2012-7-4 03:07 發表
原本諗住vlan唔開絕信ser我都唔會係度開貼既
不過見到而家絕大多數絕信d玩家質素真係差到我忍唔到
首先講三狼二龜問題
通常d人都會話單路加三狼/二龜
其實單路有成絛路d兵仔食,點解仲要咁執著?係都 ...
樓主有口話人冇口話自己 上次我話cp(聯合軍) 我打緊軍師果陣 你同我打哂強王下面d兵仔 叮你唔走之後仲話搶對面cp有咩問題  你自己都係咁 有咩資格話人質素差??

回復 41# 的帖子

食強王下面d兵仔有咩問題. 如果吾食對面有好大機會食到.
我吾覺得佢甘做有問題--

引用:
原帖由 ❤糖糖 於 2012-7-26 16:48 發表
食強王下面d兵仔有咩問題. 如果吾食對面有好大機會食到.
我吾覺得佢甘做有問題--
就算食係咪應該由cp果個食呢  
ps 果場我國2技

引用:
原帖由 風過無痕 於 2012-7-26 17:58 發表

就算食係咪應該由cp果個食呢  
ps 果場我國2技
係我呢.........
叫左,佢唔走,一係比反10倍錢我,一係我走場

引用:
原帖由 gundumK 於 2012-7-26 23:10 發表

係我呢.........
叫左,佢唔走,一係比反10倍錢我,一係我走場
本來都算數 但見到樓主開POST話人質素差 忍唔住講返佢d事跡

發新話題