發新話題

唔洗錢,入黎討論下

[Close]
引用:
原帖由 john34 於 2012-7-10 20:39 發表
絕信跟本就講英 好少講技術...
笑左 比令英你冇技術一樣係廢

正常織田單下3狼佢地一定食=.=
w0w

引用:
原帖由 風過無痕 於 2012-7-26 14:54 發表

樓主有口話人冇口話自己 上次我話cp(聯合軍) 我打緊軍師果陣 你同我打哂強王下面d兵仔 叮你唔走之後仲話搶對面cp有咩問題  你自己都係咁 有咩資格話人質素差?? ...
請問閣下咁樣做有咩問題?
閣下是否覺得單路就唔可以俾其他人去你絛路度殺人爆野?
打左CP就唔可以俾其他人係CP區搵人殺同食強王?
唔知閣下是否是哩類人,不過本人確係見過哩類人
見到哩類人我通常會叫佢開單機單飽佢

引用:
原帖由 gundumK 於 2012-7-26 23:10 發表

係我呢.........
叫左,佢唔走,一係比反10倍錢我,一係我走場
雖然我好想同你講拜拜唔送
但係又唔想鼓勵人地走場

有時有啲英可能2lv就有2招技殺人 咁如果開頭搶左cp咪比對方多1招技
咁樣係有利啲 雖然對cp個個唔係太公平 但請有可原

引用:
原帖由 三分︱天下 於 2012-7-27 23:02 發表

雖然我好想同你講拜拜唔送
但係又唔想鼓勵人地走場
好笑,
汁完人cp,我d錢少左,
至於你可能問,點解我要人地比反10倍,
玩咩game,都有樣野叫exp --- 經驗值
絕信係冇得買經驗值,
果少少經驗值,可能我就up左lv

引用:
原帖由 三分︱天下 於 2012-7-27 22:54 發表

請問閣下咁樣做有咩問題?
閣下是否覺得單路就唔可以俾其他人去你絛路度殺人爆野?
打左CP就唔可以俾其他人係CP區搵人殺同食強王?
唔知閣下是否是哩類人,不過本人確係見過哩類人
見到哩類人我通常會叫佢開單機單飽佢 ...
正常打單路果個冇話俾,都係
唔係,如果係,只能話佢on_,除非其他人汁佢
除非佢英係全team人最好用來食強王
你引我笑??
你禁鍾意單,你唔去玩下??
佢米講左lo,你汁人cp wo,
係都係你單la,
玩單機,你汁都唔洗汁啦

我琴日先學玩絕信 d人死一次就走場 重衰過正信

引用:
原帖由 gundumK 於 2012-7-28 14:13 發表

好笑,
汁完人cp,我d錢少左,
至於你可能問,點解我要人地比反10倍,
玩咩game,都有樣野叫exp --- 經驗值
絕信係冇得買經驗值,
果少少經驗值,可能我就up左lv ...
引用:
原帖由 gundumK 於 2012-7-28 14:19 發表
正常打單路果個冇話俾,都係
唔係,如果係,只能話佢on_,除非其他人汁佢
除非佢英係全team人最好用來食強王
你引我笑??
你禁鍾意單,你唔去玩下??
佢米講左lo,你汁人cp wo,
係都係你單la,
玩單機,你汁都唔洗汁啦:han ...
請問閣下發表哩2張貼係咪想引人笑?
如果係,我可以笑住同你講 你成功了

引用:
原帖由 三分︱天下 於 2012-8-2 20:09 發表

請問閣下發表哩2張貼係咪想引人笑?
如果係,我可以笑住同你講 你成功了
說話中肯..我同佢同場既話..佢叫到..還囉..不過咪比我同佢同場..否則

引用:
原帖由 風過無痕 於 2012-7-27 16:10 發表

本來都算數 但見到樓主開POST話人質素差 忍唔住講返佢d事跡
你d 事跡都唔差呀走場人士 竟敢post人地走場相
人  我  人  我   凡  日
不  不  若  必   事  後
犯  犯  犯  奉   留  好
我  人  我  還   一  相
。  。  。  。   線  見
                         。  。

引用:
原帖由 .mL 於 2012-8-2 20:16 發表
說話中肯..我同佢同場既話..佢叫到..還囉..不過咪比我同佢同場..否則
本人玩絕信一向唔供裝唔受供,更加冇還錢哩家野
如果佢既觀點唔係講笑,我只能避免同佢同隊
因為唔想大家唔開心

前提係我知同佢同隊同記得佢

支持

引用:
原帖由 三分︱天下 於 2012-7-4 03:07 發表
原本諗住vlan唔開絕信ser我都唔會係度開貼既
不過見到而家絕大多數絕信d玩家質素真係差到我忍唔到
首先講三狼二龜問題
通常d人都會話單路加三狼/二龜
其實單路有成絛路d兵仔食,點解仲要咁執著?係都 ...
三分講得言之有理~

有岩有唔岩既都系-.-
冇咩所謂
旦最好唔好場場都系果幾條友搶曬路牙嘛
搞到人想單都冇得單haaaa

發新話題