59 1234
發新話題

人物介紹:阿當

[Close]

人物介紹:阿當

msn:[email protected]

介紹:講起當哥 真系細細個就聽過佢個名
當哥先後入過4大團
花2  當哥話7神太煩了所以退團
星  不明
loser 因為入面有個to波太令仔了 佢咁樣衰所以只好退團
冰島 好似話比可樂大掃除t左
後來仲入埋8強團smile  當:昆左佢2百分仲唔走咩 你都傻既=.=

我地當哥出名25之前同我打團果陣無啦啦話有野做走左去對面保團點知比我屠殺左qq

lol事跡: 當哥lol已經30lv了 但系仲系unrank仔 好似得700 800 900分=.=?

引用:
原帖由 To-波. 於 2012-7-8 02:31 發表
msn:[email protected]

介紹:講起當哥 真系細細個就聽過佢個名
當哥先後入過4大團
花2  當哥話7神太煩了所以退團
星  不明
loser 因為入面有個to波太令仔了 佢咁樣衰所以只好退團
冰島 好似話比可樂大掃除t左
後來 ...
你咪又係unrank
(雖然我都係)

信我    我絕對係一個天才
總有比自己更有天份的人,同時也比自己更努力

偏文唔錯
我比夠100分你
我LOL玩成點都唔關你事啦
好過你你搵人代打  如果唔係  你都係得果900分炸
BTW唔好再ADD我  唔想同你條小 學雞講野

支持抽水文
活得有意義

引用:
原帖由  MyHearts 於 2012-7-8 12:30 發表
偏文唔錯
我比夠100分你
BTW唔好再ADD我  唔想同你條小 學雞講野 ...
真係咪x理 呢個傻仔波 請代練都可以串人==

慘情波

引用:
原帖由  MyHearts 於 2012-7-8 12:30 發表
偏文唔錯
我比夠100分你
BTW唔好再ADD我  唔想同你條小 學雞講野 ...
代升900分
按圖即可進入信長之野望區

引用:
原帖由 W_a 於 2012-7-11 03:45 發表
代升900分
見怪不怪  900分都要靠代升

波:    查我ID: TPA_BALL

引用:
原帖由 Español♥龜 於 2012-7-11 13:19 發表
波:    查我ID: TPA_BALL
55 你們1年後請查吧

引用:
原帖由 伊賀小太郎 於 2012-7-11 04:09 發表

見怪不怪  900分都要靠代升
WOW
按圖即可進入信長之野望區

引用:
原帖由 小神不小心 於 2012-7-11 19:24 發表

55 你們1年後請查吧
我話你知   10年後     呀唔係
係你呢世都冇可能入到tpa   你連900分都要人代升   資質低到極點
唔想話你啦   其實真係冇咩人想理你    膠得黎又假     d笑話  唔好笑  又要逼人笑

please收下手   練勁d  再返黎吹水   我諗大家都會好過d

借位 去唔到波仔個團版放 一放佢就de post

補充一點 隻波 真係小學 雞黎
成日冇啦啦msn add 你 跟住串9你
唔夠人講 就封msn=.=

跟住成日串人unrank

起初我都以為 波仔 你冇天份 努努力力 日日毒下 都可以 逃離unrank
我都為你高興啦
點知原來你搵人幫升
仲可以咁串77
係果一瞬間 我覺得你已經 無藥可救了   

1嗯 隻波真係好廢

59 1234
發新話題