發新話題

人物介紹:阿當

[Close]
unrank咪好似我咁認衰仔慢慢NG練囉

引用:
原帖由 NY-_ 於 2012-7-12 18:54 發表
unrank咪好似我咁認衰仔慢慢NG練囉
波哥900elo搵人代升仲要認叻  r晒頭
總有比自己更有天份的人,同時也比自己更努力

引用:
原帖由 伊賀小太郎 於 2012-7-12 20:06 發表

波哥900elo搵人代升仲要認叻  r晒頭
救命 我真係笑到停唔到..
按圖即可進入信長之野望區

zak why 唔拯救波

波哥成日同我講: 波哥又嬴rank

但係佢俾人代升 佢而家仲係unrank緊
點解可以unrank 仲要串人unrank咁厚面皮

笑死抽人水比人抽返

引用:
原帖由 心專屬於您 於 2012-7-12 21:50 發表
但係佢俾人代升 佢而家仲係unrank緊
點解可以unrank 仲要串人unrank咁厚面皮
關唔關你事=.=??

引用:
原帖由 To-波. 於 2012-7-13 02:37 發表

關唔關你事=.=??
當狗unrank唔unrank 又關5關你事=.=?

引用:
原帖由 心專屬於您 於 2012-7-13 14:16 發表
當狗unrank唔unrank 又關5關你事=.=?
咁我unrank唔unrank關5關你事=.=?

引用:
原帖由 To-波. 於 2012-7-13 17:46 發表

咁我unrank唔unrank關5關你事=.=?
你厚面皮都5關我事架
你老母有咩事都唔關我事架
只係全世界既人同覺得你好**侮辱成份**姐
真係成個小學,雞對答=.=

路過推下抽水文
- shakalaka ...

引用:
原帖由 浮塵如世┐ 於 2012-7-13 19:35 發表
路過推下抽水文
呃錢就呃錢啦   個團版咁少流量  個post不嬲都係第一頁   推黎做咩
: o )

引用:
原帖由 心專屬於您 於 2012-7-13 19:31 發表
你厚面皮都5關我事架
你老母有咩事都唔關我事架
只係全世界既人同覺得你好**侮辱成份**姐
真係成個小學,雞對答=.=
55 唔關你事就唔好講咁多野la

唔鋸咪黎元朗搵我lo睇下係咪小學.雞?

成個___咁 剩系識做網絡英雄有咩用

引用:
原帖由 小神不小心 於 2012-7-14 00:32 發表

55 唔關你事就唔好講咁多野la

唔鋸咪黎元朗搵我lo睇下係咪小學.雞?

成個___咁 剩系識做網絡英雄有咩用
認住我呀牛佬呀

發新話題