發新話題

人物介紹:阿當

[Close]
信我    我絕對係一個天才
總有比自己更有天份的人,同時也比自己更努力

引用:
原帖由 W_a 於 2012-7-11 03:45 發表
代升900分
見怪不怪  900分都要靠代升

引用:
原帖由 小神不小心 於 2012-7-11 19:24 發表

55 你們1年後請查吧
我話你知   10年後     呀唔係
係你呢世都冇可能入到tpa   你連900分都要人代升   資質低到極點
唔想話你啦   其實真係冇咩人想理你    膠得黎又假     d笑話  唔好笑  又要逼人笑

please收下手   練勁d  再返黎吹水   我諗大家都會好過d

引用:
原帖由 NY-_ 於 2012-7-12 18:54 發表
unrank咪好似我咁認衰仔慢慢NG練囉
波哥900elo搵人代升仲要認叻  r晒頭

引用:
原帖由 浮塵如世┐ 於 2012-7-13 19:35 發表
路過推下抽水文
呃錢就呃錢啦   個團版咁少流量  個post不嬲都係第一頁   推黎做咩
: o )

引用:
原帖由 小神不小心 於 2012-7-14 00:32 發表

55 唔關你事就唔好講咁多野la

唔鋸咪黎元朗搵我lo睇下係咪小學.雞?

成個___咁 剩系識做網絡英雄有咩用
認住我呀牛佬呀

引用:
原帖由 NY-_ 於 2012-7-15 11:35 發表
sorry囉   點知係你
一句sorry就想走?   雨哥發火啊而家   咁易解決既咩

引用:
原帖由 花汶 於 2012-7-21 03:13 發表
波已經冇得救嫁la 打咁耐仲unrank-,-
算啦  其實我地唔明佢地既環境
因為我地天資聰穎   一開波已經係千3分卡下卡下  未試過睇唔到分數

引用:
原帖由 花汶 於 2012-7-21 18:02 發表
波哥  我已經回不去地獄了
扮神手

引用:
原帖由 W_a 於 2012-7-22 02:09 發表
邊似得我咁有潛質 , 是咪呢汶豬^3^
傳說中米八巨棍既高登仔?

引用: