26 12
發新話題

熱心打擊mh人士區

[Close]
引用:
原帖由 ようた 於 2012-7-13 13:12 發表
KFC =.=睇左幾耐條RP -_-  
最後果次唔係幾明=.= 即係話湖衣姬知道附近有人留技殺?
衝入去係為殺人定係特登死-.-!!!!
我依家留低時間俾人整片/圖
大約係松狗閃吹 捉2龍
湖e正正企係旁邊
佢唔放技 去左食1隻兵之後先放毒泉
吉起個d
最後2龍唔死...咁松狗用左水啦嘛
秀吉後上殺松狗 用大炎
湖e企大炎附近 但唔係大炎範圍入面
之後就接番我講個d...自己行入去
因你而在

引用:
原帖由 TK.Kfc 於 2012-7-13 13:15 發表

我依家留低時間俾人整片/圖
大約係松狗閃吹 捉2龍
湖e正正企係旁邊
佢唔放技 去左食1隻兵之後先放毒泉
吉起個d
最後2龍唔死...咁松狗用左水啦嘛
秀吉後上殺松狗 用大炎
湖e企大炎附近 但唔係大炎範圍入面
之後就接 ...
=.=咁多個位 佢已經超越左咁多大團既技術XD      

引用:
原帖由 ようた 於 2012-7-13 14:46 發表

=.=咁多個位 佢已經超越左咁多大團既技術XD      
我最唔明係信長點樣做到冇石可以忍刀跟住忍左刀既毛毛之後cd完就放技插殺
因你而在

支持樓主 支持星願熱心打擊mh人士
鎖定★κinG﹑江 玩家
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

估唔到5鬼原來係MH團仲以為又有神團出現

之前down左條rp. 花小奶玩佐佐成政,食勁多兵又神反又單殺咁
我仲以為佢好勁添
點知又咪係mh狗一條

引用:
原帖由 ︴影夜〝 於 2012-7-13 21:28 發表
之前down左條rp. 花小奶玩佐佐成政,食勁多兵又神反又單殺咁
我仲以為佢好勁添
點知又咪係mh狗一條
無rp你話你系狗都得架啦

KFC你好有耐性 我睇到眼都花埋

引用:
原帖由 ShinG_HEIB. 於 2012-7-13 22:44 發表
KFC你好有耐性 我睇到眼都花埋
關你熙事咩
因你而在

真假難分    搵左咁多點   每一點都只係有充份理據既"懷疑"  你證明唔到100% Mh
咁樣同小學生係網上鬥打字分別其實唔大   邊個可以一直回覆邊個就贏   贏完又冇獎果隻
出網吧打現場賽咪知咩事
總有比自己更有天份的人,同時也比自己更努力

引用:
原帖由 伊賀小太郎 於 2012-7-14 13:07 發表
真假難分    搵左咁多點   每一點都只係有充份理據既"懷疑"  你證明唔到100% Mh
咁樣同小學生係網上鬥打字分別其實唔大   邊個可以一直回覆邊個就贏   贏完又冇獎果隻
出網吧打現場賽咪知咩事 ...
呢個咪點解你咁無懼囉 開圖重聲大夾惡
因你而在

26 12
發新話題