發新話題

嗯^^vlan2142好玩好玩

[Close]
引用:
原帖由 張仲良 於 2006-11-24 17:41 發表

我沒說過我是高手,我只是名乎其實的中手.
-----------------------------------------------
32vs32,不好意思,本人用正版的,所以不用vlan玩~!
難道你認為世上沒人用正版的嗎?
開口就話人"on膠",您好令人 ...
咁你咪叻仔=]  買正板 XDD

And 我無話過,or打過任何話你 ***不良用語***

引用:
原帖由 JASON0833 於 2006-11-24 18:00 發表

咁你咪叻仔=]  買正板 XDD

And 我無話過,or打過任何話你 ***不良用語***
誰說告訴你買正版就是叻仔?

引用:
原帖由 張仲良 於 2006-11-24 18:21 發表

誰說告訴你買正版就是叻仔?
無阿~我地個topic好似講緊好似係vlan server 2142=]]  

係你叻仔無神神話自己玩正板-_-      9唔搭8XDDD

引用:
原帖由 JASON0833 於 2006-11-24 18:39 發表

無阿~我地個topic好似講緊好似係vlan server 2142=]]  

係你叻仔無神神話自己玩正板-_-      9唔搭8XDDD
咁你又唔好笑咁開心~
樓主又做得幾好...這個時候修改帖子的標題~
第一帖還標明何時修改...
隨便改改個標題...咁個個人都可以變成離題~~
原來你們喜歡玩改標題...咁你地慢慢...我唔阻你地XD

引用:
原帖由 張仲良 於 2006-11-24 17:41 發表

我沒說過我是高手,我只是名乎其實的中手.
-----------------------------------------------
32vs32,不好意思,本人用正版的,所以不用vlan玩~!
難道你認為世上沒人用正版的嗎?
開口就話人"on膠",您好令人 ...
中手呀,講咁耐,你殺過幾個??
我只係新手,好奇問下
點解你講左咁多野,都要叫人買正版o既?

引用:
原帖由 <i>張仲良</i> 於 2006-11-24 18:48 發表<br />

<br />
咁你又唔好笑咁開心~<br />
樓主又做得幾好...這個時候修改帖子的標題~<br />
第一帖還標明何時修改...<br />
隨便改改個標題...咁個個人都可以變成離題~~<br />
原來你們喜歡玩改標題...咁你地慢慢...我唔阻你地XD ...
<br />

唔好意思,我係見你咁講先改,
你post e段野之前我都未改

引用:
原帖由 gld002 於 2006-11-24 18:52 發表

中手呀,講咁耐,你殺過幾個??
我只係新手,好奇問下
點解你講左咁多野,都要叫人買正版o既?
我沒叫人買正版啵...我只是說自己用正版...
你問我殺過幾多個...連埋bf2戈d....我都唔記得自己殺過幾個...

引用:
原帖由 張仲良 於 2006-11-24 19:04 發表

我沒叫人買正版啵...我只是說自己用正版...
你問我殺過幾多個...連埋bf2戈d....我都唔記得自己殺過幾個...
哦,咁你有冇玩BF1942?
洗唔洗計埋?
其實你有冇玩過?
有玩又會唔影相o既?

引用:
原帖由 gld002 於 2006-11-24 19:12 發表

哦,咁你有冇玩BF1942?
洗唔洗計埋?
其實你有冇玩過?
有玩又會唔影相o既?
如果我由bf1942玩起的話...我可以叫老手..不過...我是由bf2開始
bf1942我在玩了bf2後都有下過來玩...不過是硬盤版...沒聯機的份...
那把狙也太利害...企定定幾秒就可以無偏差....
在bf2當狙時...稍遠少少就打唔中...

好像快罵戰了,希望大家火氣下一下

係囉=.=大家唔好講咁多~~~一句講曬=.=係度show野,又比人話唔掂既人~就唔好唔憤氣=.=

引用:
原帖由 keung316 於 2006-11-24 20:08 發表
係囉=.=大家唔好講咁多~~~一句講曬=.=係度show野,又比人話唔掂既人~就唔好唔憤氣=.=
樓主沒有不憤氣...不要胡說~!
看來多說多誤會...版主...要鎖帖嗎?

引用:
原帖由 <i>keung316</i> 於 2006-11-24 20:08 發表<br />
<br />

擺明屈人
又邊個曬野先
你唔識字嫁,洗唔洗我教你咩係分享呀
如果你唔憤氣我可以同你1on1
睇下邊個唔掂

打下機姐..大家都係想開心下姐....冇謂嘈喇....不如約埋打返場law

引用:
原帖由 tlap082 於 2006-11-26 03:15 發表
打下機姐..大家都係想開心下姐....冇謂嘈喇....不如約埋打返場law
講真唔怕啵)  係就開波啦~

講咁多哂GAS

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

發新話題