23 12
發新話題

[英雄疑問] 阿松點玩,出裝,有咩注意

[Close]

阿松點玩,出裝,有咩注意

連技自問唔算手殘,玩左幾個月只係識玩$#,想玩下阿松  求高手教路

我玩咗信長4年$#點出裝我都唔識   你玩咗幾個月就識   有潛質  我睇好你架  vlan嘅明日之星

引用:
原帖由 心傷苦無淚 於 2012-7-22 09:26 發表
我玩咗信長4年$#點出裝我都唔識   你玩咗幾個月就識   有潛質  我睇好你架  vlan嘅明日之星
呢到問答區 唔系炮區 唔系抽x區 請你自重啦

引用:
原帖由 kenton18 於 2012-7-22 01:41 發表
連技自問唔算手殘,玩左幾個月只係識玩$#,想玩下阿松  求高手教路
出落石 (洗兵 殺人 又得)   

之後上ice計,吊地(殺人) 注意 吊地令敵人 受ice計攻擊的時間較long時間

最後 毒泉 風傷 大炎 (為最後出既神器)

引用:
原帖由 ﹑淺κˇ 於 2012-7-22 16:03 發表

出落石 (洗兵 殺人 又得)   

之後上ice計,吊地(殺人) 注意 吊地令敵人 受ice計攻擊的時間較long時間

最後 毒泉 風傷 大炎 (為最後出既神器)
玩阿松前期少血係咪應該龜箭撘

洗完兵好龜塔 咪比人有機會殺   當然放馬眼睇位都好重要

穩定為主.  洗完兵就走 肥左都幾好殺人
- shakalaka ...

開頭3技電食兵,出手女爆蛋殺人,爆蛋換冰計,手女換吹,我點技就1,3互點,有大點大,再點2技,最後黃點

引用:
原帖由 ﹑淺κˇ 於 2012-7-22 16:01 發表

呢到問答區 唔系炮區 唔系抽x區 請你自重啦
唔好意思  我真係唔識玩淺井  加上我同樓主講鼓勵說話何來有炮或者抽x成份  E+似你炮我同埋抽我wor  請你自重啦

引用:
原帖由 心傷苦無淚 於 2012-7-23 03:24 發表

唔好意思  我真係唔識玩淺井  加上我同樓主講鼓勵說話何來有炮或者抽x成份  E+似你炮我同埋抽我wor  請你自重啦
你今都唔叫抽x?

信x明日之星? 你似炮wor?玩4年信同新人講唔識玩$# 反問返人?

洗完兵番150,之後洗到爆彈,落石先殺人

引用:
原帖由 ﹑淺κˇ 於 2012-7-23 14:05 發表

你今都唔叫抽x?

信x明日之星? 你似炮wor?玩4年信同新人講唔識玩$# 反問返人?
嘩  你咁講玩得耐一定係全能高手?!  咁vlan高lv嘅人咪唔可以比低lv過佢嘅人屠  仲有我唔識玩淺井就梗係要系呢度問人啦  你教我仲可以去邊度問喇  你唔係妒忌我話樓主明日之星唔話你而炮我下話  下次了解清楚抽x係咩意思先講啦

我會學爆3技.再1技.再大加大.之後加2技最後先黃點
前期褲電閃魔水2回魔.直上冰計.
狂開3技電洗兵.洗到有本冰計先
因為前期d人都吾係好多血.正常你洗兵10lv應該出到..
殺人方法:暗位1技>冰計>3技>2技>電
之後洗兵要加埋招2技.
之後再出把毒泉.合閃鞋.上火計.之後大炎
連接有個重點..就係可以持續扣果d開左先
2技.電果d留最尾..

依d係我既心得..希望幫到你
本團招生.有意PM.

引用:
原帖由 心傷苦無淚 於 2012-7-24 09:04 發表

嘩  你咁講玩得耐一定係全能高手?!  咁vlan高lv嘅人咪唔可以比低lv過佢嘅人屠  仲有我唔識玩淺井就梗係要系呢度問人啦  你教我仲可以去邊度問喇  你唔係妒忌我話樓主明日之星唔話你而炮我下話  ...
你收聲啦好唔好 , 想抽人水咪認左佢LOR
扮咩野........................記住你唔認唔代表你唔係
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
呀松易挽既都算 , 你想單肥就回魔落石洗兵
想輔人殺人既 , 上吹針
出下冰計大炎風傷果D就差唔多架啦
錢財乃是浮云

thx ching

23 12
發新話題