26 12
發新話題

設立 日出日落時間

[Close]
引用:
原帖由 不死的金川 於 2012-7-25 21:24 發表

忍者夜晚強尐?
不能同意更多

在夜晚時份 職業為忍者的英雄可以擁有更多既能力

都唔錯 輔手易捉人D

不如整埋訓教好冇??一日之後全場訓一日再打埋去丫

所有野都有不足,你地只係搵到不足唔識搵優點?

感覺上就唔多實用..
反而會令到玩家更難尾刀
你多5%我又多5%之後d兵又多5%搞到d兵打兵又扣多5%

引用:
原帖由 ★D0nE★ 於 2012-7-25 00:24 發表

邊個講~
草船借箭,沒錯要霧,但唔係日出,點會有霧? 記住我講呢個係例子
草船借箭係假架,故仔黎咋,傻的嗎?

而且,

作者唔係萬能,你不彷自己學習下整地圖,你就知道整觸發有幾難。
昔日盛,不再興。衣袖拂,就此去。

引用:
原帖由 星幻乂夢 於 2013-1-9 05:47 發表

而且,

作者唔係萬能,你不彷自己學習下整地圖,你就知道整觸發有幾難。
agree

引用:
原帖由 星幻乂夢 於 2013-1-9 05:47 發表

而且,

first 我唔理真定假,一個引用黎姐
""作者唔係萬能,你不彷自己學習下整地圖,你就知道整觸發有幾難""
姐係作者整圖一定要易D? 唔識整難ge野?你低估人地?同埋作為一個作者對整圖當然係咩都識嫁啦,唔係點做作者呀,好似你咁咩,咩都得把口

咁多人對你既意見有異議
你理應自我檢討一下先

真係覺得有用既意見
相信連作者都會上黎比個讚你

引用:
原帖由 Crazy【賢】 於 2012-7-25 00:18 發表
但係哩戰爭時吾會分哩d....
雖然唔多想扮歷史仔,但係都忍唔住講一講

從前軍隊打仗係有分時間,但係唔會細分,主要靠太陽既位置決定.因為睇日係比較容易傳達出兵,稍息等指令給予軍隊.你估以前D人拎時鐘出街咩,咪比TBB D垃圾電視劇老點
以日本既作戰方式黎講,大多數係以日出作為出兵時間,果陣信長突然沒預先通報,使用夜襲既方式被視為離經叛道既戰爭方式,原因主要係傳統問題同好_大男人主義
認為堂堂正正打仗先係真正男人既表視
P.S後尾信長既方式都漸漸被視為正常,納入正統
好似講太多,自動收檔
引用:
原帖由 ★D0nE★ 於 2013-1-14 18:10 發表

first 我唔理真定假,一個引用黎姐
""作者唔係萬能,你不彷自己學習下整地圖,你就知道整觸發有幾難""
姐係作者整圖一定要易D? 唔識整難ge野?你低估人地?同埋作為一個作者對整圖當然係咩都識嫁啦,唔係點做作者呀,好似你 ...
不予置評

這是一種威攝力 你懂個籃子

搵我剪片 唔好諗住會有片交
This is the Fantasy

26 12
發新話題