20 12
發新話題

我有十個灰

[Close]

我有十個灰

好耐冇打
終於得閒打返場
跟住玩場服
同隊3個識...
俾佢地話我廢..話服部係殺人...我救到佢地又唔見出聲
殺唔到,救唔到拉唔中又話我唔識玩/.\
十個難受
可見神J只是廢人一個/.\

你有十個灰
我給你十個 : O )

唔好唔開心啦~
玩得廢咪廢lo,你都唔係第一次啦xD

你其實係唔等一地本多爆大而後拉人走?
又或者一地淨番1hp,番到溫泉,你走去拉人入去打死佢?

十個灰+1

..唉-.-

sor呀4個隊友=_=

我有廿個灰
打友誼都輸
LoSeR呀
點解可以咁廢/.\

加油.....=]
支持
**   あなたを気遣う

引用:
原帖由 神J 於 2007-10-20 23:55 發表
我有廿個灰
打友誼都輸
LoSeR呀
點解可以咁廢/.\
你都知你自己衰  知你自己廢呢  

不過要澄清一點  LoSeR依然強盛  

輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

點解可以lag到信長暈完人 除左一個落石 咩都出唔到
個落石仲要係人地免完先跌落黎 真係
低能...

引用:
原帖由 潮小花 於 2007-10-21 00:43 發表
點解可以lag到信長暈完人 除左一個落石 咩都出唔到
個落石仲要係人地免完先跌落黎 真係
我笑左 小花打果場友誼 真係好好笑--

閃出去 唔出技 比人羊 +槍神射 ko XD
| LoSeR | ToM

你班友仔

尤其身為副團既sweetom同dbj~  再唔練返d團戰技巧  

真係只可以叫你地路人神手    LoSeR高層以後打路人好了

搞到狗子灰到係度哭..  唉  該當何罪

引用:
原帖由 sweetom 於 2007-10-21 00:57 發表

我笑左 小花打果場友誼 真係好好笑--

閃出去 唔出技 比人羊 +槍神射 ko XD
lag就無計 無眼睇   
低能...

埸友誼輸得好7.7

小花lag

中期開始下滑了

神風怎麼沒好好帶領著這場友誼!

引用:
原帖由 SmileBoy 於 2007-10-21 00:58 發表
你班友仔

尤其身為副團既sweetom同dbj~  再唔練返d團戰技巧  

真係只可以叫你地路人神手    LoSeR高層以後打路人好了

搞到狗子灰到係度哭..  唉  該當何罪 ...

我個陣真係灰到喊 非常之唔開心-.-

永遠支持Loser團

下次玩叫埋我xDD
我msn
[email protected]

20 12
發新話題