發新話題

島津義泓

[Close]

島津義泓

小弟第三次整,上次整得唔係幾多,希望今次好d la
http://www.youtube.com/watch?v=3LcjaA-hh0Q
7分技術3分運氣

條片好疾= =..  首歌都麻麻地= =  支持一下..

我部機虧虧地,我用fraps錄個時都lag
http://ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=550327&extra=page%3D1
有無人教下我?

7分技術3分運氣

其實7min得一隻英(某d)(eg.山王直江)好悶
btw支持一下

引用:
原帖由 緯。 於 2012-7-28 21:37 發表
其實7min得一隻英(某d)(eg.山王直江)好悶
btw支持一下
本身諗住加埋毛毛
7分技術3分運氣

真係比較悶
同埋 , 閃吊 , 放大既技術..........練多D吧
錢財乃是浮云

引用:
原帖由 ☆1.29 於 2012-7-29 10:01 發表
真係比較悶
同埋 , 閃吊 , 放大既技術..........練多D吧
我會的,謝意見
7分技術3分運氣

用frasp錄片lag應該正確的 我也會

但你輸出也lag 應該你電腦問題吧

第1 : 條片有小小lag
第2 : 首歌...唱到走哂音,逼不得已turn off 左個喇叭

但技術好好...流暢

1分30 2殺果個位殺得幾令@@唔錯唔錯
boboboy1號

太多新手特效(姐係單純用一種 唔max幾種一齊)
歌好難聽
好lag
我是打不死的

引用:
原帖由 X_FuKeR 於 2012-8-1 10:42 發表
太多新手特效(姐係單純用一種 唔max幾種一齊)
歌好難聽
好lag
唔係幾明咩叫太多新手特效(姐係單純用一種 唔max幾種一齊)
7分技術3分運氣

引用:
原帖由 simonshih 於 2012-8-1 12:21 發表

唔係幾明咩叫太多新手特效(姐係單純用一種 唔max幾種一齊)
我先講我對呢條片既意見

歌問題 你應該係下載現場唱的吧??? 建議下次dl mv版 (太多雜音了)

片中問題 有d位 cut得唔係咁好- - 加上你轉場特效 好眼花 所以有好多人都係唔用轉場

下次可以用埋平移 片頭都改善下

疾到5想睇

引用:
原帖由 THEMAN 於 2012-8-1 12:28 發表

我先講我對呢條片既意見

歌問題 你應該係下載現場唱的吧??? 建議下次dl mv版 (太多雜音了)

片中問題 有d位 cut得唔係咁好- - 加上你轉場特效 好眼花 所以有好多人都係唔用轉場

下次可以用埋 ...
謝你的意見,我下次會改善
7分技術3分運氣

發新話題