發新話題

[其他問題] 【英雄設計--織田軍】加藤清正(激怒更改版)

[Close]
進一步的分析 , 2.5倍 4神時 = 秒殺法英 , 1.5倍會比較好
另外 , 我覺得如果無技CUT到佢大就太屈了-.-A死都要一段時間la

引用:
原帖由 洛~~丨 於 2012-8-30 22:10 發表
進一步的分析 , 2.5倍 4神時 = 秒殺法英 , 1.5倍會比較好
另外 , 我覺得如果無技CUT到佢大就太屈了-.-A死都要一段時間la
你諗下wo~好多英都克到佢呢~!
槍神,直江,$# 等等佢地都好易秒左清正    而且佢又唔係魔免,
佢同樣都會中到 大炎 風傷 毒尿 火計 聖光彈等等~所以其實佢都唔係話太硬呢如果連普通暈都cut到佢既話 佢大技可以冇作用
另外,我計計下1.5倍出黎既效果好似打兵都R痕下...不如1.8倍....應該可能好D~閣下點睇?

1.8還可以 , 其實 , 呢隻英可以開大時開魔免嗎?-.-

引用:
原帖由 洛~~丨 於 2012-8-31 11:49 發表
1.8還可以 , 其實 , 呢隻英可以開大時開魔免嗎?-.-
可以使用魔免
但W 技 T技 R技 (有防無爆擊) 及天生技都無能使用

引用:
原帖由 K-Pop_BEAST 於 2012-8-31 11:54 發表

可以使用魔免
但W 技 T技 R技 (有防無爆擊) 及天生技都無能使用
不太懂 , 其實英雄問題不大 , 現在最大的問題只是下一版的信長難以現身

嗯~ 而架唯有可以做既係等下啦~
我上面意思係 可以開大時開魔免~其餘不用理 (本人表達不好)
仲有,多謝閣下一直以黎出手相助

終極版90%

幫忙只是基於當各VLAN玩家是朋友 , 亦系人需要有的助人心 , 或姐系當R FD

回復 67# 的帖子

哈哈~
我都知係kai左dd始終都係擔心仲有不足之處

引用:
原帖由 洛~~丨 於 2012-8-31 23:25 發表
幫忙只是基於當各VLAN玩家是朋友 , 亦系人需要有的助人心 , 或姐系當R FD
你真係好人,vlan多d你呢種甘熱心助人既朋友就好

引用:
原帖由 K-Pop_BEAST 於 2012-8-31 23:35 發表
你真係好人,vlan多d你呢種甘熱心助人既朋友就好
多謝你的讚美 , 好人稱不上 , 只是我不壞 , VLAN最好人既個D唔系潛哂水就系退左信去玩LOL

我遲D都會步佢地後塵了 , 信長帶來的歡樂不少 , 可惜最後卻帶來我的心淡

引用:
原帖由 洛~~丨 於 2012-8-31 23:41 發表

多謝你的讚美 , 好人稱不上 , 只是我不壞 , VLAN最好人既個D唔系潛哂水就系退左信去玩LOL

我遲D都會步佢地後塵了 , 信長帶來的歡樂不少 , 可惜最後卻帶來我的心淡 ...
正所謂 不天下無不散之筵席 沒有可能一隻GAME玩到一世..所以走只係遲和早的事
最緊要係而架玩得開心姐

睇黎樓主都係中意BEAST 支持一下
其實都OK既呢隻英
唔算太屈我覺得
你去到守大本果陣 , 人地都會肥架啦
肥左就好易秒到隻英 有得諗有得諗
錢財乃是浮云

回復 73# 的帖子

多謝你呀 ~本人極度喜歡BEAST架~嘻嘻
仲有,好多謝你意見

天馬行空,
信長入面有幾多隻英雄有6招技