發新話題

[其他問題] 【英雄設計--織田軍】加藤清正(激怒更改版)

[Close]
建議張3技;
+甲五洗改.
但爆擊個到改一改.
加甲本身已夠sm
固定20% 爆擊1.5/1.7/1.9/2.2
邊位啊你;"??

引用:
原帖由 CrazY☆噎ㄝ 於 2012-10-1 19:11 發表
建議張3技;
+甲五洗改.
但爆擊個到改一改.
加甲本身已夠sm
固定20% 爆擊1.5/1.7/1.9/2.2
其實我寧願扣甲數,都唔想改爆擊,因為我本意想打造呢隻英雄屬高爆擊型

幾好幾好唔錯唔錯

引用:
原帖由 dirtycat 於 2012-10-2 19:27 發表
幾好幾好唔錯唔錯
多謝閣下支持~我會繼續努力 希望英雄出現係遊戲之中

技能(R): 虎之助  耗魔: 100/150/200/250
自身血量約低於1000點血量 此技能自動開放  150/250/350/450<<la個咩來的

(被動) 在攻擊時有15%的機會造成1.5/2/2.5/3倍傷害

唔明

引用:
原帖由 星崎安妮 於 2012-10-3 12:39 發表
技能(R): 虎之助  耗魔: 100/150/200/250
自身血量約低於1000點血量 此技能自動開放  150/250/350/450
姐係話上面技能 在某情況下會自行發動
下面是固定技能

引用:
原帖由 K-Pop_BEAST 於 3-10-2012 06:07 PM 發表

姐係話上面技能 在某情況下會自行發動
下面是固定技能
都唔係好明,咩技能

仲知技能屬自動開啟 自動扣魔 你可以甘去理解
至於 15%果個呢正常情況都有

引用:
原帖由 星崎安妮 於 2012-10-3 12:39 發表
自身血量約低於1000點血量 此技能自動開放  150/250/350/450
等我黎解釋.
自身血量約低於1000;
此技能將會被啟動
姐係你就算有1001血都冇用;
因為尼個技能只可以係你自身1000血或以下先可以禁;
明未?
尼招用黎回血(其實係樓主未打好-.-"應該係 回復 150/250/350/450 血量)

邊位啊你;"??

支持樓主既創作,
呢隻英幾有新意
但我認為作者未必會採用
因為呢隻英既出現會令到遊戲時間更長(守大本,更難GG)
同作者既方向有D出入..

回復 130# 的帖子

改完又改
為妳做到最好

加左甘樣1打1咪好勁==....
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

引用:
原帖由 Crazy【賢】 於 2012-10-19 23:44 發表
改完又改
沒有最好,只求更好

另希望閣下對技能多比意見,謝謝!

引用:
原帖由    FK 於 2012-10-20 09:49 發表
加左甘樣1打1咪好勁==....
前設巳寫明(最擅長一對一人,追擊)

發新話題