發新話題

[其他問題] 【英雄設計--織田軍】加藤清正(激怒更改版)

[Close]
引用:
原帖由 絕夜s劍乂 於 2012-8-7 05:44 發表
其實1技  最後一刀 有可能會阻礙接技
不如改成0.5秒暈 比較好
唔錯wo~ 等我改一改先~ 多謝你寶貴提供
你唔講我都觀察唔出

是日推推

不知道大家對 (T技)加入為1300蚊(分擔80%傷害)的能力有什麼看法!?
應否保留嗎?是否太過分 或 欠缺平衡呢?
請大家比比意見啦

感謝 意見~
令我知道版面先前過分凌亂
現在巳經整理完成 謝謝那位人兄

引用:
原帖由 馬雪影再世 於 2012-8-8 13:43 發表
天生技cd/持續?
如果無咪即係無限回血咁

大技即係去到比人爆晒先有用
咁如果順風大技有咩用??
天生技的確係 0 cd 因為技能上面巳經提左按返食屍鬼的技能
但你唔使擔心,一條屍最多都係食2秒左右你起碼要食10條屍先回到1000血左右 所以唔使擔心

至於呢個大技呢....
唉~
其實呢方面我考慮過...但最後決定...
我只能夠答你 順風係沒有用~同埋多謝你既意見

引用:
原帖由 spiker 於 2012-8-8 18:36 發表
技能(D): 食死屍 (無需CD 及 耗魔 )
*(按照正史) 英雄企係死屍上作食,每秒回復65HP  (注:跟照 正規圖的食屍鬼技能)
回應︰.招技唔錯
.早期非常有用,比人打到得返半血果陣,唔洗返150就可以就地回血,方便&易回血
.一開波你有1 ...
首先,你既睇法好詳細 而且好仔細分析T技 同 天生技呢~

甘我回答返你第一個問題先啦~
W技既X斬痕是不會被擋,係會與$# W技一樣貫穿對手,而且目標也不會改變
R技來講其他 有兩樣能力來講是相當屈in信長黎講
可能你會覺得爆兩倍能力唔算太強,但我英雄講明左 B級肉博戰呢!!
何況(W)和(E)技+100攻x2本身都尚算強勁
但係我都會考慮下提高既:

最後T技方面...其實我曾經有打算改左 18大技
不過我覺得技能過分高大啊! 唔合適做18大技
至於你地都話大技在有利時間變左廢 垃圾....
其實,我巳經刻意去提升w技 e技 r技了 去平時返佢冇大技缺失

就係甘啦

是日再推推!!!

提出意見 多番討論吧

推推

引用:
原帖由 歸蝶 於 2012-8-13 05:07 發表
加招神之手好喎
請賜教

求俾意見

回復 37# 的帖子

首先感想意見~天生投巳改善 令前期唔係太屈了
另外,閣下話W+E技太屈。。。我認為人地有能力飛埋去前魔水到(事關X斬到左,自身先飛去),所以黎講唔算太離譜
至於T技。。。。我懇請閣下比多D意見對於此技,因為係本人精心炮製
為1300所分擔的傷害過高 巳改為期60% 唔知應該再低點嗎??
(我60%係想保護1300而定的)
希望閣下再多意見 提點

回復 39# 的帖子

T 技我改為 (40% / 60%)
E 技改了長遠。。
我巳改為每秒50血了

唔知會唔會好D?

是日推推

引用:
原帖由 海葵 於 2012-8-18 17:31 發表
真係太屈,T技改左都可以接受,但係話大本加防兵又加物防魔防,你玩哂啦。
睇清楚啦~係背水一戰既士兵呀=.=

發新話題