發新話題

[其他問題] 【英雄設計--織田軍】加藤清正(激怒更改版)

[Close]
看完各位的留言後 , 我得出以下的結論 :
天生技 D技 回血在早期太強 , 由於無CD無耗魔 , 呢隻英如果無人秒就肯定無敵了
W / E 獨立黎講無咩大問題 , 不過當W+E一齊既時候加既攻擊力就過多了 , 前期和泉舞雷...W+E 打多幾下就秒到一隻法英了 , E技小問題就系 4級500傷 , 可以降低至 460
T 為1300所分擔的傷害過高 , 80%
暫時只有呢D意見 , 再有我會修改的 , 歡迎良性討論

回復 38# 的帖子

W+E的意思系+攻= =唔系2招技連埋   T 改為 (45% / 55%)
天生技為每秒65血 比血旗更強  血旗回1% , 要該英雄達到6500先有佢招天生技咁勁

暫時可以接受 , 大技待我諗到點樣平衡D再搵你 , 有問題PM我吧

就新紫字眼作出討論 : 第一 , 講註明投擲時間(例 : 2.5秒到達目標區域 , 會對什麼造成傷害(例 : 對目標區域一切事物造成傷害)
                                    第二 , (此為本人意見) 作用不大 , 時間長既難估位 , 英雄出6神最多都系得1000攻(R痕)
                                    第三 . (此為本人建議) 可改成全隊英雄攻擊力的35% 咁如果有力英既可以扣多d
                                    第四 , (此項與英雄 , 技能無關) 就系可唔可以用番黑色/深d色 , 睇得有d辛苦
註釋 : 不喜勿插      

進一步的分析 , 2.5倍 4神時 = 秒殺法英 , 1.5倍會比較好
另外 , 我覺得如果無技CUT到佢大就太屈了-.-A死都要一段時間la

1.8還可以 , 其實 , 呢隻英可以開大時開魔免嗎?-.-

引用:
原帖由 K-Pop_BEAST 於 2012-8-31 11:54 發表

可以使用魔免
但W 技 T技 R技 (有防無爆擊) 及天生技都無能使用
不太懂 , 其實英雄問題不大 , 現在最大的問題只是下一版的信長難以現身

幫忙只是基於當各VLAN玩家是朋友 , 亦系人需要有的助人心 , 或姐系當R FD

引用:
原帖由 K-Pop_BEAST 於 2012-8-31 23:35 發表
你真係好人,vlan多d你呢種甘熱心助人既朋友就好
多謝你的讚美 , 好人稱不上 , 只是我不壞 , VLAN最好人既個D唔系潛哂水就系退左信去玩LOL

我遲D都會步佢地後塵了 , 信長帶來的歡樂不少 , 可惜最後卻帶來我的心淡

引用:
原帖由 K-Pop_BEAST 於 2012-9-1 07:56 發表

正所謂 不天下無不散之筵席 沒有可能一隻GAME玩到一世..所以走只係遲和早的事
最緊要係而架玩得開心
你又打錯字lu , 不過可以令我心淡的就只有信長 , 藍色個4個字我唔會再有咁既經驗了

耐無講野 , 講句野先 , 第一 實用性已經足夠 , 前期123123咁點15LV左右先回大
新元素系信長系一定需要有的 至於如何加入 , 加入後如何平衡就另計 , 不要一直批評 , 不過我相信呢隻英只會系街場出現 . 團戰太屈可能會俾人棄

特色無了 , 大技一般....與真田相約 沒了新鮮感

發新話題