發新話題

[其他問題] 【英雄設計--織田軍】加藤清正(激怒更改版)

[Close]
希望加上指令-hg 可以唔洗回大本 加上t技太過沒用 加以加上好像s版$#有2招大 你的加清的技123同大技唔甲 我之前有設計過你可以看下

-hg??加上我-hg 人地明明直爆大本無lala加清400血回左大本 加成太強 又1200矩又有爆又這高甲打毛咩,

防直爆點防 你個隻英好明顯係主力 係去爆野 加上又係力英一定好硬。你點會無lala會到到600血 我想問下有邊隻遠距變身英係會有爆 槍神 左左 e仔有爆咩 la隻英太過神可以改左d野

引用:
原帖由 星崎安妮 於 15-9-2012 03:22 PM 發表
防直爆點防 你個隻英好明顯係主力 係去爆野 加上又係力英一定好硬。你點會無lala會到到600血 我想問下有邊隻遠距變身英係會有爆 槍神 左左 e仔有爆咩 la隻英太過神可以改左d野 ...
重點為紅字
E仔本身都係近攻

引用:
原帖由 K-Pop_BEAST 於 15-9-2012 06:59 PM 發表
甘你所提出既重點係D乜野= =呢???
既然佢又唔係敏英
本多又有變身 又有爆擊  佢又係  [[[[[變身英]]]]]] WO~
甘姐係無衝突啦~係咪先??
其實你想證明D咩???== ...
但佢唔係遠攻英:handshake

引用:
原帖由 K-Pop_BEAST 於 15-9-2012 10:19 PM 發表
敏英= 一定要遠攻 = 一定冇爆擊 = 唔比用變身有爆擊?會唔會邏輯上有d混亂?
遠攻+爆太神  壓路太過勁

引用:
原帖由 K-Pop_BEAST 於 15-9-2012 11:29 PM 發表
.........
佢用雙刀 又點會係遠攻=.=''"??? 再加上佢 鬼死甘小血前期比人電兩下都冇血啦巳經
壓路對佢黎講堅係唔易
夠黑田少血??

技能(R): 虎之助  耗魔: 100/150/200/250
自身血量約低於1000點血量 此技能自動開放  150/250/350/450<<la個咩來的

(被動) 在攻擊時有15%的機會造成1.5/2/2.5/3倍傷害

唔明

引用:
原帖由 K-Pop_BEAST 於 3-10-2012 06:07 PM 發表

姐係話上面技能 在某情況下會自行發動
下面是固定技能
都唔係好明,咩技能

發新話題