發新話題

丹羽血裝一問

[Close]

丹羽血裝一問

我見呢加d人玩丹羽血裝,我又玩下啦,合左血兜,出左底底,.閃介,加埋魔水,之後就5多識出裝了,同埋係呢個時期我都好易比人秒== 求高手救路

單乳 要冰數高 壓人路 爆人塔 好簡單

第一。單上

第二。一開始學1技 1技+電卷食上路3狼

第三。1,3技互點 有大點大 學完就點黃點

第4。出裝...底褲電卷豬肉唔多講 出回魔>血鋼>閃介 魔水睇情況出 跟住回魔賣左轉3000(-30%) 再買野合到-40% 再買野合血兜 爆野 洗冰 洗到91

前期:血兜,法侖,底褲,閃介,魔水,電卷
中期:91,法侖,閃鞋,魔水,魚神,電卷
後期:91,地王,魚神,魚神,魔水,閃鞋

洗冰方面就 a 1隻 燒到其他差5多就1技電卷  

招1技之前就廢 e+有衝擊傷害  打打下 1技電卷又1批 又壓到人 d狼又攻速高又爆擊

得閒ge話玩番場 比個rp你        

引用:
原帖由 千島冰冰 於 2012-8-5 17:17 發表
單乳 要冰數高 壓人路 爆人塔 好簡單

第一。單上

第二。一開始學1技 1技+電卷食上路3狼

第三。1,3技互點 有大點大 學完就點黃點

第4。出裝...底褲電卷豬肉唔多講 出回魔>血鋼>閃介 魔水睇情況出 跟住回魔賣左 ...
通常街場見有法師我先會出-40 -_-,我通常學幾野2技,出吹箭巨龍毒泉,爆塔又得,殺人又得,好正

-40好睇下打咩英先再決定出唔出
因為愈早出到毒泉效果愈好
開始儲績分先

睇下點啦 我通常唔學2技

1技沖出黎又痛 又好打 如果唔玩殺人都唔學2技 壓到人就得 有時多冰 1技沖出去 甘岩佢冇閃介 圍死佢都得

不求殺數高 只求冰數高 死數少 推塔多 壓路能力高

e...你咪上次果隻服部+山王              

果2場 其中1場 我都系玩單乳嫁       :handshake

睇情況出雙血兜/1血兜,-40%

血兜兩個會五會好Dd?????

引用:
原帖由 thezerocrisis 於 6/8/2012 12:40 AM 發表
血兜兩個會五會好Dd?????
睇下你對面中上cp有冇法師 有的就1血兜1法侖 冇就雙血兜           

ps:單上的話。

可不可以雙血兜,再加埋-40% ga????????

1.睇下上路系咪對住2件。如果系ge話 你又覺得佢地sm 壓你ge話就出 ( 上邊都有講過 中上cp如有法師就出-40% 沒法師就雙血兜算啦   
2.你真系對自己沒信心 好驚死 沒反應的話就出

通常玩雙血+法侖果d 系好驚死 我最多玩1血兜1法侖/雙血兜

發新話題