發新話題

全期對賽表及參加名單(rep在此留下)

[Close]

回復 60# 的帖子

你的話有點多啦
但還没見你來玩..
一起玩才好啊,只發POST不給力啊
會玩就多點來啊

五月天fans vs joseph0407
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

4k.hoNg(human) vs josehp0407(ud)

4k.hoNg(human) vs josehp0407(ud)

引用:
原帖由 gundumK 於 2012-8-14 14:39 發表
之前睇你同NET打唔係10場輸9場咩??
今次禁好俾你撞贏左??
輸得多系為日後的勝利而作準備so運氣種站在有準備的一方

woshtim我地幾時打?

引用:
原帖由 ne123nee 於 2012-8-14 22:42 發表

輸得多系為日後的勝利而作準備so運氣種站在有準備的一方
.......

.

引用:
原帖由 五月天faNs 於 2012-8-14 14:47 發表
你的話有點多啦
但還没見你來玩..
一起玩才好啊,只發POST不給力啊
會玩就多點來啊
原本Andy要我做工作人員,
但我太耐先覆
況且我一定輸比NET

得閒夜晚黎睇下比賽吹下水都唔錯嫁

o0KC vs net893.......................................................

theholung wotishim 今日下午打好嗎
重有net893

小ball 昆post...即係其實打8埸-,-
不如同gundamk 打多一埸當比賽補數
打贏佢有分加

回復 71# 的帖子

JOSEPH 你幾時得閒幾時打
星期三到我同你打

net893唔好咁心急啦,我重有2個未打~~
你記住出狼騎;)

引用:
原帖由 Joseph0407 於 2012-8-15 09:56 發表
小ball 昆post...即係其實打8埸-,-
不如同gundamk 打多一埸當比賽補數
打贏佢有分加
姐係點??
唔係好明

引用:
原帖由 gundumK 於 2012-8-15 20:11 發表
姐係點??
唔係好明
你代左佢個位

發新話題