發新話題

[爭議] 挑戰: Smile_[R] vs SkyRiM

[Close]

回復 30# 的帖子

收爹啦廢物

??中央之隊..

上晒水唔打就扮下死狗算啦.

咁多爹拓咩.

係WOR 呢場4個名單不一..

本身諗住屠下東海哥就算.
結果冇得屠.

輸埋比槍手.

唔鋸咪搵齊人.唔好又話有人唔係香港唔打得

Z_Z

我就唔怕輸..剩係怕比你班垃圾悶親我

中二BB 拿 我地垃圾不嬲認
我心諗仲可以屈請槍 高科技 真係世事都比你看穿 仲勁過暴龍滅絕論
輸你就輸啦 屠到笑左出黎 自以為事的小朋友
偷人團長ac 扮係團長 再踢哂d人自己組人 比人開post唱衰
跟住解團 還團長ac 又要威又要帶頭盔
眼紅我地自己組左個團 自己比人分化左出黎
再下下針住人地黎串 抽水 我地都唔理你 仲要隻死狗咁追住人黎咬sad
小朋友既妒忌心真係........................................
拿 其哥 你就不嬲勁開 團02霸主邊個唔識?
日打夜打 e 唔係夜唔比打 中二呀麻 10點半準時訓
好事黎 快d長高 你媽媽咁專制呀..不過為你好 你要明白
你係咪真人比人哈得多 要係網上面拎番d虛榮感 垃圾前廢物後
打game打到你上哂腦真係好好笑
以為自己打哂粗口 好型 好威 好勁 局外人笑緊你咋其哥
你大多小小就會明 你係網上勁又點?真人又係一隻烏龜仔
見你7點半打到10點半 應該成績唔去得邊 依家提提你啦 多d溫書啦其哥
日後後悔就唔好啦

真係深潛 你慢慢發表你既偉大的理論吧88

回復 32# 的帖子

你個屎團呢??

引用:
原帖由 甩尾 於 2012-8-7 18:17 發表
你個屎團呢??
比你食左-.-.-.-hah

回復 32# 的帖子

其實你打咁大段野出黎有咩用

你唔係請槍真係唔洗打咁多野解釋..咁樣同xxx開完mh再打咁多野出黎有咩分別

mh就唔敢講啦 3+3+3+1=?? mh就唔係我屈.我就除左羅馬我就唔會話人mh..何況你地真係廢物

心諗..我做咩要成隻狗咁針住你地? 聽講有d人真係冇抵線...之前真係日串夜串

你地幾個同一間學校緊係幫住晒... 我局住忍你.

今時今日...我啖氣就未順

仲有係網到串就冇咩野..邊個未串過..你都串緊我..我係唔係可以話你真人又係比人哈..講野就用腦

屎=人? 有冇讀書? 技術=屎? 唔明點解都拉埋黎講    ""真人又係一隻烏龜仔""呢句點解??人就人又咩烏龜仔??   點解可以咁予盾

都係果句.你而家係打緊機...又要打機又要打到成隊妖精尾巴咁(姐係屎)..咁不如你唔好打ok?
話時話你真係9唔搭8...打機你就打機.下下講到人地媽媽同真人咁會點..我會受傷??洗唔洗報警?

引用:
原帖由 落燕飛云 於 2012-8-7 18:12 發表
中二BB 拿 我地垃圾不嬲認
我心諗仲可以屈請槍 高科技 真係世事都比你看穿 仲勁過暴龍滅絕論
輸你就輸啦 屠到笑左出黎 自以為事的小朋友
偷人團長ac 扮係團長 再踢哂d人自己組人 比人開post唱衰
跟住解團 還團長ac  ...
打打下機 講埋真人= =

ps:路過的
親愛的.別讓我走
讓我享受在這不完全的感覺
我不想後悔
因為我在乎

開炮了

點解仲未有人處理!.條龍明顯mh.家下潛埋水.

明身有屎啦           

姐係咁 點解豬鼻哥可以霸氣到咁 = . = ?  支持下你

中央之隊不嬲就9UP 王

又要接團.又要唔打.仲要拎尾彩..

點夠你地黎

而家開左個中共國隊會點     都係果句 齊人先比信 唔好比完信淆抵

求敗

引用:
原帖由 skYlInE-caR 於 2012-8-8 01:13 發表
點解仲未有人處理!.條龍明顯mh.家下潛埋水.

明身有屎啦           
潛水=身有屎
Now It s My Time

回復 41# 的帖子

你肯收爹未廢物

成日係到9唔搭8

你肯接團未

傻狗.

好心你.接完計分唔好又係4件名單不一.

仲要5件都係屎..點玩?

引用:
原帖由 ゞ.__.hEyJa! 於 2012-8-8 11:02 發表
潛水=身有屎
解釋=掩飾

搵條傻狗雞脾俠上黎打咁多野做咩

??真係冇唔洗咁大反應架WO

至於本身冇野點解唔上黎解釋下

我就不嬲唔話廢物MH

老老實實  我呢 就幫佢打計分姐 點解要幫佢開埋炮=.=?  如果咁都算潛既 你咪當我潛囉  仲有 如果你話我MH可以令你輸得冇咁唔開心既  咁我咪MH囉

廢我廢得過你
旦傻我傻得過你咩= =?
e+一鱗嘴9up哂出黎果個係邊個=.=??
人生大道理?___?
未指教其哥
Now It s My Time

發新話題