發新話題

[爭議] 挑戰: Smile_[R] vs SkyRiM

[Close]
引用:
原帖由 ﹑樂仔︱ 於 2012-8-8 11:21 發表
解釋=掩飾

搵條傻狗雞脾俠上黎打咁多野做咩

??真係冇唔洗咁大反應架WO

至於本身冇野點解唔上黎解釋下

我就不嬲唔話廢物MH
你鐘意你咪當佢係囉 比你自hi下咪幾好
Now It s My Time

引笑
邊個mh會應?
你偷偷地食屎 都唔會想比人知啦 小朋友
醒d未呀 關家姐
真係迫人問候你老母?
人地人生大道理
似你小學 雞 諗法?
廢又廢過人

回復 47# 的帖子

你仲引笑啦.. 少年  你咁講 全VLAN都MH啦 有邊個會認??   
家陣我幫人打場團姐 老鳳幫佢執埋手尾咩 唔出聲=潛水=身有屎   你嬴哂啦 仲勁過霍金個宇宙大爆炸理論 差在未拎諾貝爾姐
仲有 你開分身都開隻好D架啦 好扮唔扮 扮埋D廢物 咩卡路哥 笑死我咩
心諗 唔通佢之前R人FD R到用VIP換解封MSN 又要講埋出黎咩  有冇咁Q得閒呀
btw 你鍾意既咪追住我吠囉  我又唔會痛既  不過我當你傻仔咁解姐
↓張圖送比你

引用:
原帖由 skYllnE-caR 於 2012-8-8 13:41 發表
引笑
邊個mh會應?
你偷偷地食屎 都唔會想比人知啦 小朋友
醒d未呀 關家姐
真係迫人問候你老母?
人地人生大道理
似你小學 雞 諗法?
廢又廢過人
咁我話你mh到得啦 小  學  雞

放哂圖咁 咁似高登既
太愛才不能愛

引用:
原帖由    -KT 於 2012-8-8 11:24 發表
老老實實  我呢 就幫佢打計分姐 點解要幫佢開埋炮=.=?  如果咁都算潛既 你咪當我潛囉  仲有 如果你話我MH可以令你輸得冇咁唔開心既  咁我咪MH囉
你11樓同9樓果d咩來?

我真係想知點解喎

引用:
原帖由 落燕飛云 於 2012-8-7 18:12 發表
中二BB 拿 我地垃圾不嬲認
我心諗仲可以屈請槍 高科技 真係世事都比你看穿 仲勁過暴龍滅絕論
輸你就輸啦 屠到笑左出黎 自以為事的小朋友
偷人團長ac 扮係團長 再踢哂d人自己組人 比人開post唱衰
跟住解團 還團長ac  ...
拿  寒蟬哥 你吾用團ac回post 你估冇人知係你?
李dong海阿李dong海 用下個腦先講野啦
But我好欣賞你既 欣賞你d咩?
就緊係你既自知之明啦 無論你用咩ac回post 都會話自己垃圾 屎團
我簡直係配服啦

名呢我就專登打錯既 我吾想幫你上位

人地興實力唔夠人黎.

就講人媽媽同人地既生活

屎=屎

skyrim班lulu又輸
我愛你^.<

引用:
原帖由 甩尾 於 2012-8-8 16:40 發表

你11樓同9樓果d咩來?

我真係想知點解喎
咁你e+想點?___?係到9up托咩

引用:
原帖由 甩尾 於 2012-8-8 16:46 發表

拿  寒蟬哥 你吾用團ac回post 你估冇人知係你?
李dong海阿李dong海 用下個腦先講野啦
But我好欣賞你既 欣賞你d咩?
就緊係你既自知之明啦 無論你用咩ac回post 都會話自己垃圾 屎團
我簡直係配服啦

名呢我 ...
咁你咪垃圾中既渣宰囉

引用:
原帖由 ゞ.__.hEyJa! 於 2012-8-8 17:16 發表
咁你咪垃圾中既渣宰囉
你真係引笑 你引用我果段野 跟住答左d乜?

<

引用:
原帖由 ゞ.__.hEyJa! 於 2012-8-8 17:14 發表
咁你e+想點?___?係到9up托咩
都係果句 你引用我段野
我講到明話想知點解
你仲問我e+想點?

豬鼻哥 訓醒未

回復 56# 的帖子

9唔搭8

人地垃圾你係咩?4個名單不一??

屎=屎.

成日玩秀吉咪又係敗點

我比較想知 佢會點答我
好難同佢溝通

發新話題