發新話題

[交流] 最强vs最强

[Close]
如果有都想睇下

正方:鳴門最強
反方:未知...分分鐘兜幫大蛇丸又整到屈左機/_\

估係佐助輸

一大班人都而為依家既鳴門同佐助系最強 我都吾明點解 你話最後結局可能就系姐 依家仲差好遠
1.鳴門好打但系無腦 系打面具佬既時間得個衝 如果吾系卡卡西系度又系吾知做咩既 仙人打潘恩既時候又系吾夠打 靠自來既情報先打得羸
2.佐助就仲搞笑 有永恆之輪萬花都吾系佢阿哥個皮 加上隻眼既技念味成熟 打架都系靠個樣夠空  靜觀其變 無咩作為 拎左隻眼之後都系食花生
依家既 最強vs最強 = 初代火影vs字智波班 0k???

引用:
原帖由 R.s9v 於 2012-8-22 15:32 發表
一大班人都而為依家既鳴門同佐助系最強 我都吾明點解 你話最後結局可能就系姐 依家仲差好遠
1.鳴門好打但系無腦 系打面具佬既時間得個衝 如果吾系卡卡西系度又系吾知做咩既 仙人打潘恩既時候又系吾夠打 靠自來既情 ...
佐助掛住復仇根本無用萬花筒寫輪眼睇石板既野 咁緊係唔夠鼬打

同埋最強vs最強已經分出勝負

而家得最強而無最強vs最強
§風花雪月♣

嗚門vs嗚門分身
好睇

最強只有他
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Bb( ˘ ³ ˘ )♥

引用:
原帖由 BLACK﹏ROCK 於 2012-8-22 23:10 發表
嗚門vs嗚門分身
好睇
咁咪姐係同鳴門係真實瀑布vs差唔多

最好睇肯定鳴門vs田妹

最後都係主角冇敵論 明人WIN

引用:
原帖由 -Ray 於 2012-8-23 00:57 發表
最強只有他
地球上最強既男人.......!!!!!!!!!!
§風花雪月♣

回復 25# 的帖子

名門打地球上最強既男人 甘名門咪=開挂@@?錯是火影D人

地球上最強既男人一招10倍龜波氣功成個星球無埋

鳴門?浮云
§風花雪月♣

引用:
原帖由 -Ray 於 2012-8-23 00:57 發表
最強只有他
一方通行夠佢打

引用:
原帖由 BSL 於 2012-8-27 22:08 發表