發新話題

vlan絕信建議...

[Close]

回復 13# 的帖子

12點卡戰44人 e+14人
另外我覺得vlan綜合區絕信比卡戰火影多人,所以開左ser好可能會長full
e+綜合遊戲區有12個,假日都唔會全full,整個絕信ser分人流我覺得唔錯
有d人真係一心開魔獸就係玩絕信,有時要周圍轉ser搵絕信場唔麻煩咩?
我覺得有咁既資源(空ser)唔好哂左去,轉個做絕信ser對絕信玩家&其他圖玩家都係好事.
絕信ser想玩絕信既就會入啦,但如果d人唔like去一般ser開係佢地既事.
同埋係絕信ser話玩悶左想開其他圖都可以照開,無人阻你.正如你都可以去火影ser開其他圖.
開一個睇下反應先我覺得係好既選擇,好既甚至可以開多個,唔好既可以轉返一般(但我諗唔到有咩唔好,而且又有空ser)
老實講綜1綜2都已經半個絕信ser既人,合埋唔係已經1個喇咩?(都唔計綜10/11/12)
火影守城、團隊競賽2 咁少人都另分出黎,唔通玩絕信既人可以少過呢2個ser?
其實開專屬ser都係方便d玩家,如果d ser人流控制得好,你想玩絕信就入絕信ser,想玩其他就入返一般,我相信唔會好似撞ser1咁爆咁難入囉.
只係將個ser名改一改,真係會有咁多阻礙咩?

絕信007由10年到e+都2年幾,再以e+呢個玩家人數計會好快完結嗎?
同埋e+唔係要求開ser,係將ser改名.
如果你覺得開ser係多舊魚,咁你點評論「真.三國無雙」、「NOTD」、「正規」呢種少人ser呢?
而且絕信ser會好似呢d ser咁少人?
哦~即係都係多舊魚?

最簡單都係果句:
一試便知龍與鳳

引用:
原帖由 佐野 泉 於 10-9-2012 01:38 AM 發表
12點卡戰44人 e+14人
另外我覺得vlan綜合區絕信比卡戰火影多人,所以開左ser好可能會長full
e+綜合遊戲區有12個,假日都唔會全full,整個絕信ser分人流我覺得唔錯
有d人真係一心開魔獸就係玩絕信,有時要周圍轉ser搵絕信 ...
好多字AR

咁直接d問句:
你想玩絕信你會入咩ser?

如果你答案係ser1/ser2,咁咪已經某程度上當左ser1/ser2係「絕信ser」.

但你見ser1/ser2其實有好多人開其他圖,間接就霸左「絕信ser」既人數限額.
咁其他想玩絕信既又入唔到ser1/ser2,叫去邊度玩? (ser2都話易入d,ser1真係好難入.)

不如咁,如果有人認為開絕信ser唔係好辦法,不如你就諗個更好既辦法比d人唔需要成日撞s.1/s.2都搵到人玩絕信.(唔好話齊齊做會員,假設s.1/s.2各有一半人係玩其他圖,咁咪要有240人去買會員?然後撞到3xx人?)

其實個個綜合都有絕信既場
如果開左個絕信ser
vlan綜合區會崩潰

順手開多個走場區 比d冇品人走場啦

引用:
原帖由 風過無痕 於 11-9-2012 09:51 AM 發表
今又唔得lo 我覺得無人入

真希望vlan出絕信ser

回復 19# 的帖子

個個綜合?你指1-12都有?
我想講有d ser好多時連齊10人既人數都無.

另外你所講既崩潰可唔可以比d定義?
個區會崩潰? 玩家會崩潰?
同埋點解會崩潰?

唔好咁唔負責任講兩句就話唔支持,比d points好冇?

引用:
原帖由 風過無痕 於 2012-9-11 09:51 發表
真心贊成

引用:
原帖由 佐野 泉 於 11-9-2012 09:43 PM 發表
個個綜合?你指1-12都有?
我想講有d ser好多時連齊10人既人數都無.

另外你所講既崩潰可唔可以比d定義?
個區會崩潰? 玩家會崩潰?
同埋點解會崩潰?

唔好咁唔負責任講兩句就話唔支持,比d points好冇? ...
在ser1e家開場最少10分鐘先開到波

引用:
原帖由 星崎安妮 於 2012-9-12 12:30 發表

在ser1e家開場最少10分鐘先開到波
我最快15分鐘 先開到

台服菁英 ad carry

引用:
原帖由 純情小寶寶 於 12-9-2012 05:03 PM 發表

我最快15分鐘 先開到
我個名沒你今勁

引用:
原帖由 星崎安妮 於 2012-9-12 18:24 發表

我個名沒你今勁
頭先30分鐘就開到波

台服菁英 ad carry

引用:
原帖由 純情小寶寶 於 12-9-2012 07:00 PM 發表

頭先30分鐘就開到波
好像我開的WO

就係因為玩家散係其他ser所以更加要集中d人,唔好哂大家等齊人&撞ser既時間.
有左絕信ser甚至可能吸引到kyx d人黎玩.

發新話題