21 12
發新話題

直江

[Close]

直江

強烈要求直江轉番之前個模組我5知你之前睇5睇到我回果d貼,,所以想係到再講多次~.~

不過我以下回複可能會令你5開心/不安,,
但只係我既意見/見解/玩得多既心得,,

改左板既直江跑步跟本就sm 問題多多..
1.倒後行

2.唔識轉彎,,勁怪雞,,打橫行
(如果係聯合軍上路650果2個補血營到,,禁巡邏 之後上下甘行,,永遠都係望右邊/望左邊

3.隻腳同跑速5同步(完全唔協調feel

4.佢隻手向前揮,,而佢件披風就向後飄 造成一個好大既範圍既視覺效果
甘我應該預邊個位 睇邊個位黎入身?

5.承上,,加上直江我5知係我心理作用定係事實,,
總覺得直江改左之後個身型瘦左,,重疊個範圍細左
以前隻直江爆大技唔會爆3900血
但e家呢隻竟然會

ps.以前果隻1係3千-3千5左右 1係就5000
即係入身個 以前入身唔會入到「7/10,8/10,9,10」  1係就「5/10或6/10」,,1係就1/10
加上地型問題差唔多只要唔係平地就已經入5哂
因為我單機試過係d山位到,,明明度哂位,,重疊哂,,但都係爆唔哂5000血但好出奇地有時明明入唔哂,,斜左dd,,竟然會爆得哂5000血

而且,,之前我有諗過睇直江下面果個綠色圈圈黎入身
不過非常之5好彩,,就算變左羊,,隻羊係個圈入面,,都會1時爆得哂,,1時爆5哂,,
(但如果你一句,,我就係想甘樣,,平衡番佢既入身,,,ok!! 甘我都無話可說..

好多人都覺得改令直江個模組係好事 但係我認為問題真係太多
但我都想問下,,之後/信7比賽可5可以改番舊板果隻直江個樣?
佢個樣真係協調好多

而且佢個樣下面甘岩d符圍成1個圈圈
可以比人知道邊到入得哂,,

而e家呢個,,我真係睇5到,,完全係靠feel,,
1黎披風擋住左,2黎協調感真係會影響用果個人...

Ps:我諗我講甘多都係廢話,,
人地一句:你技術唔夠姐 唔夠勁姐已經收我皮
而且我預左成堆人圍住黎插我 要插既話隨便

喔..我欣賞你有測試.但如果有埋影片或圖展述應該會更好

ps.其實我都係慣舊個隻多尐

引用:
原帖由 葡萄 於 2012-8-14 10:11 發表
強烈要求直江轉番之前個模組我5知你之前睇5睇到我回果d貼,,所以想係到再講多次~.~

不過我以下回複可能會令你5開心/不安,,
但只係我既意見/見解/玩得多既心得,,

改左板既直江跑步跟本就sm 問題多多..
1.倒後行 ...
你所講既問題係有得講 係作者無時間整d咁細緻既改動 我反對變番之前個模組      仲有你個既爆吾爆得哂 係你要時間識應個模組  咁以前信長一出哩隻直江 有幾多人知道點玩? 又咪係過左好耐先諗到隱刀爆大   佢地都要時間諗到咩位置點爆大 吾該你喇 你諗野只係向吾好既方面諗 咁好既方面你一字都無提過 咁信長哩張地圖係咪吾應該出?
為妳做到最好

引用:
原帖由 Crazy【賢】 於 2012-8-14 17:14 發表
你所講既問題係有得講 係作者無時間整d咁細緻既改動 我反對變番之前個模組      仲有你個既爆吾爆得哂 係你要時間識應個模組  咁以前信長一出哩隻直江 有幾多人知道點玩? 又咪係過左好耐先諗到隱刀爆大   佢地都要時間諗到咩位置點爆大 吾該你喇 你諗野只係向吾好既方面諗 咁好既方面你一字都無提過 咁信長哩張地圖係咪吾應該出?  
甘禁耐又5見改番好
甘你又用咩好既理由去反對改番之前個模組!?
協調真係好重要囉 唔關識5識應既事囉
我想講諗5諗到隱刀爆大5關事囉 有冇睇清楚我上面講乜!?
e家就係個位置5同左你明5明!?
成隻直江大技既入身個位置係5同左你又明5明!?
唔該你啦 你試清楚先黎回我post啦 質素何在!?
而且我想講,,好既方面你都一字都冇提過囉
而且!?關信長呢張地圖咩事!?
10句入面有9句都文不對題,,你究竟知5知自己講緊乜!?

引用:
原帖由 葡萄 於 2012-8-14 17:23 發表

甘禁耐又5見改番好
甘你又用咩好既理由去反對改番之前個模組!?
協調真係好重要囉 唔關識5識應既事囉
我想講諗5諗到隱刀爆大5關事囉 有冇睇清楚我上面講乜!?
e家就係個位置5同左你明5明!?
成隻直江大技既入身個位置 ...
2版叫耐?  你有無考慮作者既時間 仲有入身個位置你根本係你既錯覺 你可吾可以行量下你魔獸既知識再批評?   入身位置吾同左我笑了仲有我反對變番完本模組係因為 哩個比喻> 咁你著3出街 你係咪日日都著同一件先?  你吾會變其他?   仲有你依加話我好既方面一字都無提過  我依加根本係針對你發出既言論   我講好既方面做咩?    直江個模組你話入身位置吾同左 咁你慢慢搵岩個位置咪得囉  每件事都無得解決?   喂 頂 點解我次次入身都入到正 吾知係咪我眼花  定係你根本未完全試清楚就發出偉論? 中間位置有幾難搵到?  隱型對隊係0相撞  你搵岩中間位置咪得  你仲要話地形問題 我俾你崩潰喇OK?

為妳做到最好

2板仲5叫耐!?每1個板幾耐出1次!?
甘我真係5知佢有幾多時間擺洛去,,改1改,,我諗對佢黎講應該易如反掌
仲有入身果個位置我既錯覺,,呢下我真係笑左,,
我冇試過就5會講出黎啦!?
你會知我自己試單機圖試入身既位置試左幾耐!?
你會知我玩隻直玩左幾耐!?
你會知我魔獸既知識有幾多!?
你根本乜都5知,,,

甘你話出街著3果個比喻 日日唔同款
甘係米即係每1個板都改1次隻直江 ?
學你話齋5通每個板都一樣?

你好方面果到1字都冇提過,,甘你憑咩object我!?
即係打官司,,控方告辨方既當事人,,
辨方係米剩係舉d例子,,5講關於件事既野,,
係甘我反對 我反對
5講理由一直係甘講反對反對  係米甘 !?

我真係5知你究竟係米冇睇清楚我個post,,
慢慢搵個位!?個位次次5同你黎搵比我!?

「定係你根本未完全試清楚就發出偉論? 中間位置有幾難搵到?」
見到你呢句我真係笑左,,
我未試過會講出黎!?博比人笑博比人插!?
中間位置有幾難搵到,,你明5明就係有時中間都爆5哂!?

你米去試下d地形係米5係阻止入身既效果囉
我就真係比你崩潰勒,,5知頭5知路係到亂甘up:

引用:
原帖由 葡萄 於 2012-8-14 21:30 發表
2板仲5叫耐!?每1個板幾耐出1次!?
甘我真係5知佢有幾多時間擺洛去,,改1改,,我諗對佢黎講應該易如反掌
仲有入身果個位置我既錯覺,,呢下我真係笑左,,
我冇試過就5會講出黎啦!?
你會知我自己試單機圖試入身既位置試左幾 ...
既然你講得出口  可吾可以交一份/發一份詳盡既直江入身位置吾同既圖片俾我 我睇吾出有咩吾同 你講個位置係斜坡吾同左哩下我笑左 我真係葡萄左你講既野  首先我見其他人玩入身無問題 吾知點解你話有問題 同平時一樣 第2你話我吾講好既方面又講打官師 打官師?好你要好既方面我俾你 直江個模組都用左好耐 好多玩家都想換一個新既模組 當然新既模組當然有問題 但係依加好多玩家都習慣左 吾覺有問題  第3  2版係1e版阿昇只係改左模組 其他野無改  係2b版阿爾改番左個頭像 玩家個時大部分同意同支持哩個直江模組 用得耐先好似講出你既問題  咁你覺得阿爾真係有咁多時間嗎? 你估佢可以test個時一隻一隻英咁試?
但e家呢隻竟然會<哩下我大笑  
重疊個範圍根本無改 都吾關模組時 你吾知道係we部隊資料個到有得改重疊部隊範圍架咩?   以前隻直江爆大技唔會爆3900血< 我試左依加一樣爆吾到 無忍刀無吹情況下

為妳做到最好

睇完你個post 話直江吾識轉彎同另轉面行  即刻入街場玩下隻直  真係喎..  轉左 佢正係另塊面之後行左過去   向緊前行之後再向後行  真係會倒轉行...  

不過..  我覺得直江轉左模組之後 入身易左同...移速快左..

唔好傻仔 魔獸入面嘅角色模組改左 唔會影響其他效果 如移速 碰撞面積 起手速度 等等

人物模組變原先大左d同起手動作大左d(樣似大左 但速度無變)只係你心理作用

直江一向可以爆死5k youtube有片自己搵 完全唔關模組事

話時話近排天氣唔係幾乾燥姐 d地咁硬架咩??

引用:
原帖由 Crazy【賢】 於 2012-8-15 07:58 發表
既然你講得出口  可吾可以交一份/發一份詳盡既直江入身位置吾同既圖片俾我 我睇吾出有咩吾同 你講個位置係斜坡吾同左哩下我笑左 我真係葡萄左你講既野  首先我見其他人玩入身無問題 吾知點解你話有問題 同平時一樣 第2你話我吾講好既方面又講打官師 打官師?好你要好既方面我俾你 直江個模組都用左好耐 好多玩家都想換一個新既模組 當然新既模組當然有問題 但係依加好多玩家都習慣左 吾覺有問題  第3  2版係1e版阿昇只係改左模組 其他野無改  係2b版阿爾改番左個頭像 玩家個時大部分同意同支持哩個直江模組 用得耐先好似講出你既問題  咁你覺得阿爾真係有咁多時間嗎? 你估佢可以test個時一隻一隻英咁試?
但e家呢隻竟然會<哩下我大笑  
重疊個範圍根本無改 都吾關模組時 你吾知道係we部隊資料個到有得改重疊部隊範圍架咩?   以前隻直江爆大技唔會爆3900血< 我試左依加一樣爆吾到 無忍刀無吹情況下

問題係入身果陣唔同位置扣既血量唔同左
前果個板 就算入斜小小都可以爆得哂,,
e家呢個入斜小小會變左第2個新既血量出黎(即係之前果隻直冇既
人地唔care,,唔代表我唔care know!?

你話第2直江個模組都用左好耐 好多玩家都想換一個新既模組 當然新既模組當然有問題 但係依加好多玩家都習慣左 吾覺有問題
甘即係剩係為左令d?甘點解唔修復番好直江d小問題!?

第3,,米就係囉,,1e果陣已經有倒後行既問題果d,,know?
甘點解唔係修改圖像既時間修改埋d小問題?
我想問下,,直江轉模組幾時講過=.=?((甘呢個我真係5知,,
用得耐先講出呢個問題 係因為我真係頂5順隻直我先講出黎姐
甘我就真心想問,,而且仲可能會粗俗左d,,先說抱歉,,
「幫手測圖果d死嫁!?<--??
測圖組果d唔係幫手測下改過d英有咩問題?
甘大隻直倒後行 5協調都見5到!?
真係請你地番黎睇!?」

爆3900血果到 係我表達能力太差定你理解能力有問題!?
一直講緊係隱刀入身大技既問題囉我想講,,

重疊範圍我就真係5知你地有冇改
但我好肯定可以同你講係關個模組事
我上面都有講到  新直 入身  入「 8/10  9/10」
呢d,,有新既血量走左出黎
而舊直 入身如果入「 8/10,9/10」都係計入哂

而且仲有,,隻直改到甘「瘦」/「

窈窕」

只要有小小地形凹凸係隻羊格離,,

已經可以話係爆唔哂5千血 know!?

即係入身比以前難左,,(如果係特登,,甘我都無話可說)

以下係我測試舊直d圖

因為我只有舊F板既bug圖

而冇最新果張F板既bug圖

而d圖就係系個直江rp到影出黎,,

如果睇既話拉到14分鍾後睇

前面果有d有吹箭入 有d冇吹箭入,,

題外話,,你語氣可5可以好番小小!?

1黎到就 吾該你喇 你諗野只係向吾好既方面諗 咁好既方面你一字都無提過 咁信長哩張地圖係咪吾應該出?

前世得罪你!?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 Wicked〝Moros 於 2012-8-15 11:37 發表
唔好傻仔 魔獸入面嘅角色模組改左 唔會影響其他效果 如移速 碰撞面積 起手速度 等等

人物模組變原先大左d同起手動作大左d(樣似大左 但速度無變)只係你心理作用

直江一向可以爆死5k youtube有片自己搵 完全唔關模組事

話時話近排天氣唔係幾乾燥姐 d地咁硬架咩??
話說我冇講過移速 超手速度問題
但碰撞面積
講緊既係協調feel
而且我亦都冇話直江爆5到5k血
你係米真係有睇清楚個post?
仲有關塊地咩事,,我真係5太清楚

樓主你真係抵比人插 又廢  又係咁做肥料
咩模組唔模組 睇人既姐 好似威哥咁 咩模組都冇8+1用

引用:
原帖由 葡萄 於 2012-8-16 21:20 發表

問題係入身果陣唔同位置扣既血量唔同左
前果個板 就算入斜小小都可以爆得哂,,
e家呢個入斜小小會變左第2個新既血量出黎(即係之前果隻直冇既
人地唔care,,唔代表我唔care know!?

你話第2直江個模組都用左好耐 好 ...
你一直都想講協調FEEL姐
為妳做到最好

引用:
原帖由 Crazy【賢】 於 2012-8-21 00:22 發表
你一直都想講協調FEEL姐
呢個係其一
其次係新直的確比以前難入左
有d位根本點隻人既後面
都可以行5到去隻羊中間<╮(5知明5明??

引用:
原帖由 葡萄 於 2012-8-21 19:38 發表
呢個係其一
其次係新直的確比以前難入左
有d位根本點隻人既後面
都可以行5到去隻羊中間
你未習慣隻英雄模組囉
為妳做到最好

21 12
發新話題