發新話題

整片問題

[Close]

整片問題

我就dw做個  sony 9  但系dw左落黎都唔識整片~   想問下有冇邊個高手有開過D教整片既貼~
其實我都想穩個師父學野~

引用:
原帖由 鴦尾花、Cry 於 2012-8-15 00:23 發表
我就dw做個  sony 9  但系dw左落黎都唔識整片~   想問下有冇邊個高手有開過D教整片既貼~
其實我都想穩個師父學野~
你整過片未?

回復 2# 的帖子

未學過=3=     想拜師但冇人收- -

引用:
原帖由 鴦尾花、Cry 於 2012-8-15 01:21 發表
未學過=3=     想拜師但冇人收- -
自己用windows movie maker 整左次先啦!

我都試整緊
﹁___﹁

引用:
原帖由 THEMAN 於 2012-8-15 15:54 發表

自己用windows movie maker 整左次先啦!
可以教下我留意整片   邊部份要注意  
邊部份要可以唔洗太注重   同埋整片最緊要要注意D咩
而且一部影片算合格   最低要求系咩

引用:
原帖由 鴦尾花、Cry 於 2012-8-17 13:19 發表

可以教下我留意整片   邊部份要注意  
邊部份要可以唔洗太注重   同埋整片最緊要要注意D咩
而且一部影片算合格   最低要求系咩
你自己用你自己既意願整左出黎先

引用:
原帖由 THEMAN 於 2012-8-17 13:39 發表

你自己用你自己既意願整左出黎先
我整好了    我用緊既系  你之前教既  sony 9   我唔知點整音樂上去 - -

引用:
原帖由 鴦尾花、Cry 於 2012-8-17 15:02 發表

我整好了    我用緊既系  你之前教既  sony 9   我唔知點整音樂上去 - -
最尾唔係有條音軌既咩=.=

自己按F1啦
比埋GOOGLE你都得
工口工口

花文B 教人
整片其實好易 但整得好就好...................
1. 6RP / 你既影片素材
2. 放左去個 SONY /  WMM
3. 排下位 放音樂 +埋D片頭片尾
4. 輸出 + YOUTUBE  
KO
よくさてSEVEN側のエッジ強度の練習を?!

上youtube搵教學
7分技術3分運氣

發新話題