26 12
發新話題

毒泉太屈機

[Close]

毒泉太屈機

如題
毒泉傷害超高
再加上無視魔免
又平 6400就有
可吾可以改改佢
太屈

你現在先知?
有冇遲D

係食完先無視魔免
吾好講到好似真係無視魔免甘食

你唔會唔魔水去會戰掛?

毒泉其實吾勁  
只係直出 對面又未肥到就易殺人
毒泉連總 / 火矢都清吾到

人地一開魔水照食 但你放毒泉先開魔水就吾扣
咁都屈

引用:
原帖由 SAZ! 於 2012-8-29 04:53 發表
毒泉其實吾勁  
只係直出 對面又未肥到就易殺人
毒泉連總 / 火矢都清吾到

人地一開魔水照食 但你放毒泉先開魔水就吾扣
咁都屈
你咁講就錯啦,我先假設你有6500直上毒泉,咁正路我都系有6500可買和泉+血剛+能量,but每隻英雄物品需求不一,基乎打手的話前兩樣都會出(看對面輸出而定),當時血量大慨在2400左右,但就算是這樣只要中毒泉一下瞬間打掉1000血,即百分之四十,這種程度來說實是不夠平衡,再說如果是法師的話,或一些沒太大力的遠程角色跟食兵能力欠佳的角色上在賺到6500時能撐到2000血就很不錯了,這樣一招打掉一半血太恐怖了吧?

引用:
原帖由 chiho123 於 2012-8-29 07:02 發表

你咁講就錯啦,我先假設你有6500直上毒泉,咁正路我都系有6500可買和泉+血剛+能量,but每隻英雄物品需求不一,基乎打手的話前兩樣都會出(看對面輸出而定),當時血量大慨在2400左右,但就算是這樣只要中毒泉一下瞬間打掉10 ...
其實你估個個都好似你咁 睇人地出咩自己先出咩裝咩

有d人好鍾意玩法英淨係出魔水
吾出血鋼
街場就係咁

毒泉就系屈在無視魔免果下

存在即合理..            

「呢喃的歌聲」

其實冰計放得好仲勁過毒泉
同直大一樣    體爆

-.-你有反應直接魔水say 88
你的敗因只有一個,那就是與我為敵

引用:
原帖由 於 2012-8-29 08:18 發表
存在即合理..            
咁又唔一定
就好似你既存在咁

沒有吾平衡...
因為......上下軍都可以出
反而真正吾平衡既係英雄.而吾係物品

引用:
原帖由 ErIcGoR 於 2012-8-29 10:56 發表
沒有吾平衡...
因為......上下軍都可以出
反而真正吾平衡既係英雄.而吾係物品
師兄所言甚是

你咁講咩都屈架啦.....               

26 12
發新話題