發新話題

[貼圖] omg,真係帶土-口-

[Close]
真係帶土
深潛拉.
無大事五好搵我.

引用:
原帖由 .SaKel 於 2012-8-29 22:29 發表
彩色圖
想知圖具老話過輪迴眼係佢自己
但點解佢唔開哂2隻輪迴眼黎打呢?

引用:
原帖由 4687005 於 2012-8-29 22:29 發表
應該冇可能係帶土吧 16年前帶土點同4代打? 年齡都差好多la  高度呢? 16年前帶土同4代打的時候係一樣高的  呢集應該係岸本玩野的吧?
我諗 同四代打戈個 又系第二個人黎 , 。詳情 等睇下一集應該會知

引用:
原帖由 4687005 於 2012-8-29 22:29 發表
應該冇可能係帶土吧 16年前帶土點同4代打? 年齡都差好多la  高度呢? 16年前帶土同4代打的時候係一樣高的  呢集應該係岸本玩野的吧?
帶土同卡卡西同期

當年卡卡西就好似e+鳴門咁大
鳴門e+都有影級實力(駕馭到九尾)
帶土又係內輪一族有潛力過鳴門唔出奇

但其實當年都未必係帶土

面具男越黎越煩
一開始班-->神秘人物(阿飛/仲有其他人?)-->帶土

補充.
如果個個身體係帶土
但其實思想又係另一條友
咁真係崩潰.

引用:
原帖由 茶果 於 2012-8-29 22:55 發表

想知圖具老話過輪迴眼係佢自己
但點解佢唔開哂2隻輪迴眼黎打呢?
你比左一隻眼我 仲有幾多隻眼睇野?

引用:
原帖由 orangejuice 於 2012-8-29 21:10 發表
帶土以前就有足夠實力挑戰四代火影......
我覺得作者有點牽強, 死兜爛兜, 係都要兜番落帶土上, 等到人地估唔到為止
其實之前根本沒有任何證據說他是帶土, 作者可以說是任何一個宇智波家族的人
但係作者係都要話佢係 ...
帶土只系一個中忍 打四代吾在話 仲要召9尾
仲吹到佢系曉大佬 吾系講笑 計番個戰鬥力 對住D食腦既人都屈佢機 四代得飛雷神 同埋50%螺旋都打得底佢 佢有咩資格做長門大佬 吾好講佢呃左長門 依家佢有寫輪眼+輪回眼+班既武器連凱都殺吾到 鳴門雖然同佢打左好耐 但系傷都無
作者根本系諗吾到系邊個就寫住帶土先

引用:
原帖由 R.s9v 於 2012-8-30 00:42 發表

帶土只系一個中忍 打四代吾在話 仲要召9尾
仲吹到佢系曉大佬 吾系講笑 計番個戰鬥力 對住D食腦既人都屈佢機 四代得飛雷神 同埋50%螺旋都打得底佢 佢有咩資格做長門大佬 吾好講佢呃左長門 依家佢有寫輪眼+輪回眼+班 ...
既然 面具佬系帶土已經系事實 點解要 諗距本身夠唔夠 實力去做呢啲事, 而唔系諗 點解距有咁既實力去做呢啲事?

既然距系面具佬 距必定認識班, 班教距 幾招 可以控制到 9尾 唔難 , 而且 唔好唔記得 大蛇丸 呢個知道 呢場戰爭所有野既人

事情背後一定仲有好多野講 妳咁快下定論 話啲野唔合理, 有啲言之過早

引用:
原帖由 澤爺。 於 2012-8-30 00:58 發表

既然 面具佬系帶土已經系事實 點解要 諗距本身夠唔夠 實力去做呢啲事, 而唔系諗 點解距有咁既實力去做呢啲事?

既然距系面具佬 距必定認識班, 班教距 幾招 可以控制到 9尾 唔難 , 而且 唔好唔記得 大蛇丸 呢個知道 ...
作者只會回憶 拖  拖  繼續拖  拖完  比D回憶 等你地係度罵 罵完 比個真相你 等你地以為係真ge真相 過多幾集  就會話 真相其實唔係真ge真相   其實呢 其實就係作者唸都乜寫乜 等有破綻了就改人物 就是這樣

認真你就輸了!

其實係帶土有咩問題-,-

引用:
原帖由 °★LITTLEκ. 於 2012-8-30 08:58 發表
其實係帶土有咩問題-,-
講佐佢之前同4代打的時候年齡 高度明顯就係問題
認真你就輸了!

引用:
原帖由 4687005 於 2012-8-30 11:56 發表
講佐佢之前同4代打的時候年齡 高度明顯就係問題
都話個陣佢已經有鳴門咁大個

引用:
原帖由 澤爺。 於 2012-8-30 00:58 發表

既然距系面具佬 距必定認識班, 班教距 幾招 可以控制到 9尾 唔難 , 而且 唔好唔記得 大蛇丸 呢個知道 ...
我依家只系知面具佬系帶土身體 漫畫無講佢有無比人控制果D 當年潘恩出黎果陣 咪又吾系長門身體

講下回憶又拖幾集,講下卡卡西同帶士傾下計又幾集,講下最後點樣又幾集,                     其實作者都係吾想火影咁快完姐  

引用:
原帖由 skYlInE-caR 於 2012-8-30 12:22 發表
講下回憶又拖幾集,講下卡卡西同帶士傾下計又幾集,講下最後點樣又幾集,                     其實作者都係吾想火影咁快完姐  
乜你好想火影快尐完咩
唔睇咪直接解脫

發新話題