21 12
發新話題

加仔18大

[Close]

加仔18大

雲隱飛躍之術
主動技 單體

立即閃躍至對1800距離內的目標敵人的身旁
並降低32點裝甲及緩速80%
自身敏捷在4秒內增加150點 基礎攻速4秒內增加至2.2倍
在4秒內攻擊時為隱形
CD: 180 Mp: 400

屈到爆燈          唔系講笑-.-

即係基本上係死硬
屠街無難道

其實呢,加百5敏已經係爆左攻速,唔駛再+攻速

引用:
原帖由 mkgdnf4 於 2012-9-2 23:03 發表
其實呢,加百5敏已經係爆左攻速,唔駛再+攻速
唔係ar 果隻基礎攻速係本多大技果隻
仲有150敏加150%攻速 唔係爆wo

三好從此變做垃圾
12LV大技都係得150敏

引用:
原帖由 Amortisation 於 2012-9-3 00:05 發表

唔係ar 果隻基礎攻速係本多大技果隻
仲有150敏加150%攻速 唔係爆wo
1點敏捷=2%攻速  可來150%攻速   300%攻速吾爆?
為妳做到最好

引用:
原帖由 Crazy【賢】 於 2012-9-3 07:10 發表
1點敏捷=2%攻速  可來150%攻速   300%攻速吾爆?
2%? 邊有咁多 得1%咋
就算係300%攻速都未爆 最多500%
另外, 果樣野叫基礎攻速 係加到好似本多t技果隻

引用:
原帖由 Amortisation 於 2012-9-3 10:05 發表

3好12lv大 = 加仔18lv大 =150敏
仲要加仔又隱又爆擊又扣甲又綬速又瞬身閃?
咁3好長慶仲有咩用

引用:
原帖由 Amortisation 於 2012-9-3 10:05 發表

onj完未 我用WE開過黎睇  
為妳做到最好

引用:

你講500%?  我愈黎愈想笑  信長設定左200%攻速爆     你吾信既話睇下6件1300  同4件1300係咪1樣    吹到500%   咁槍神攻速咪姐係機關槍?  學多D WE喇小朋友
為妳做到最好

絕不建議改動,加仔本身屈在於生天技,加上18大無腦之作

係500%
eg 1.6攻速買左舊50% 係0.8
0.8買左舊50%係0.4
係第一個個案 係減左0.8
第2減左0.4
所以分別唔大
故此攻速值>300%已經好夠

max 係 500%
每隻英一開波100%
再睇埋敏

1敏=2%

max 攻速姐係  0.36秒打1下
真田同稻雞開大好似可以最快  0.22
本多開大 0.2
如果冇改同冇記錯

引用:
原帖由 Crazy【賢】 於 2012-9-3 14:23 發表
你講500%?  我愈黎愈想笑  信長設定左200%攻速爆     你吾信既話睇下6件1300  同4件1300係咪1樣    吹到500%   咁槍神攻速咪姐係機關槍?  學多D WE喇小朋友
小朋友 作者整井e 1技400%咁做乜呀? 照你咁講200%咪夠Lo

21 12
發新話題