21 12
發新話題

加仔18大

[Close]
引用:
原帖由 單哂3條路 於 2012-9-3 17:55 發表
係500%
eg 1.6攻速買左舊50% 係0.8
0.8買左舊50%係0.4
係第一個個案 係減左0.8
第2減左0.4
所以分別唔大
故此攻速值>300%已經好夠
唔係咁講 0.4同0.8係差好遠 係1倍咁遠
情況就好似裝甲咁

-98% 同 -99% 雖然係相差1% 但係扣血慢1半

引用:
原帖由 Amortisation 於 2012-9-4 00:35 發表

小朋友 作者整井e 1技400%咁做乜呀? 照你咁講200%咪夠Lo
井e係改左攻擊時間同起手
為妳做到最好

引用:
原帖由 Amortisation 於 2012-9-4 00:35 發表

小朋友 作者整井e 1技400%咁做乜呀? 照你咁講200%咪夠Lo
小朋友
其實呢 你搵好哂D資料先開post得唔得?
一隻英雄本身有100% 上限功速係500%
1敏=2%功速

樓主整D技都去絕信就岩架啦
你入錯區烏

引用:
原帖由 **不良字眼**佬 於 2012-9-4 14:53 發表

小朋友
其實呢 你搵好哂D資料先開post得唔得?
一隻英雄本身有100% 上限功速係500%
1敏=2%功速

樓主整D技都去絕信就岩架啦
你入錯區烏
咪係500% lo 係有小朋友死頂話200%

引用:
原帖由 Amortisation 於 2012-9-4 18:47 發表

咪係500% lo 係有小朋友死頂話200%
雙方各有對錯

姐係咁講...其實加仔有招天生技經已好屈機...
正信計..1技係自身攻擊力加280..仲有你大技果40攻..
到你18lv既時候法裝/攻裝都起碼有200攻或以上既超高輸出英..
你呢招18大仲要扣人30幾甲(立花6lv大咁制)緩速80%分分鐘西利過道三大..
自身敏捷提升150..(三好大..)4秒內隱形..(稻姬大..)咁其實你玩哂啦=_=''
但你試想想..咁姐係打親加仔都逼人出石..咪加仔咪一定比人針-.-(變相做左1線主力)
分分鐘cp都比人針得多過槍神=_=''
仲有一個問題..當你開左你呢招所謂既18大之後..
加仔仲有無得開一技..果280另外傷=3=??

21 12
發新話題