發新話題

個10v10場佢地口中既神手管理員食肉獸

[Close]

個10v10場佢地口中既神手管理員食肉獸

又要我開po講反句
玩左幾日
今日一入去玩又話我又話我涮槍又話我專射特感
想問聲咩叫涮槍
佢之後仲要ban我
原來管理員系咁

又黎料,哈哈

引用:
原帖由 冇腳海鷗 於 2012-9-3 23:39 發表
又要我開po講反句
玩左幾日
今日一入去玩又話我又話我涮槍又話我專射特感
想問聲咩叫涮槍
佢之後仲要ban我
原來管理員系咁
海鷗哥哥, 我地嚴懲改名玩既老手, 係玩黑嘉第5關既時候 我已經同你講過, 你唔改返名玩 我就會係下場 投票封禁你
(我講左兩次)
到玩完第5關, 轉左去沼澤, 你都無任何進一步行動, 跟住我地投票轉去玩毫不留情, 我再重覆講多次 你仍然無任何行動
就咁打一句: ? , 當無事發生??

何況 你一個新改名既人入黎, 我地玩左咁耐, 我地已經見到你玩既技術 非一般新手所為啦
我地個場 set左自動平衡插件 ( 透過set老手神手) 黎平衡兩隊實力, 而家你地呢班改名玩既入黎
你試諗下 站係場主 站係管理員立場, 個插件 點樣先可以發揮佢既功用呢??
個插件 我地場主 付出心血先可以寫到, 而個老手神手名單 亦係累積計算 唔係1日之內可以搞得掂
而家你地1個唔該 改個新名入黎玩 就可以搞亂個場, 我地作為管理員, 可以袖手旁觀?.?

由你上次開po 已經知道你係玩過我地個ser, 今次又再入黎玩, 而且已經見到你既技術 係老手
何況 就算我地m群內既老手玩家 我地一樣一視同仁 見到有可疑既玩家(改左名) 互相舉報, 我一樣會講一句 : XXXX請係下場前改返名, 唔係就會BAN

P.S 仲有奉勸你一句 你唔好小小事又開PO, 之前已經有前科       何況你發表 想抱不平 應該去抱怨區

-=食肉獸,Coop01

回復 3# 的帖子

一句你講我系老手就系老手?
老手點分?
就系一句我地已經見到你玩既技術 非一般新手所為啦就ban我?

引用:
原帖由 冇腳海鷗 於 2012-9-4 00:20 發表
一句你講我系老手就系老手?
老手點分?
就系一句我地已經見到你玩既技術 非一般新手所為啦就ban我?
係我地既10V10場入面 玩緊黑色嘉年華第5關
如果1個新手, 佢會唔會識刷槍?? (刷槍係右鍵 再禁左鍵 再右鍵 再左鍵, 透過推屍技術再射槍 從而減少等待下次再射擊時間)
再講 新手會剩係集中火力射特感?? 如果係新手 佢買pill已經覺得困難
係我地場入面 買pills 已經係一種技術, 當佢無血時更逼切需要買pills
因為每次買pills都要打!b 買pills食, 只有綁左快捷鍵 先可以快速買到pills
示問 單單呢個情況, 佢仲有能力做第2d野??
另外 如果玩開既老手都知, 你企黑嘉第5關既看台 係可以封到舞台上既屋企 既特感出世
唔通呢個係巧合 你天生具備 以上條件?.? ( 刷槍 ,快速買pills,封位)

回復 5# 的帖子

刷槍 ?
我到現在都吾明何謂刷槍
快速買pills
我玩左幾日, 我唔系第一日玩
封位
正常玩l4d對抗都識既=)

回復 5# 的帖子

推屍技術
l4d2大把新手都識
更唔好說封位等技術啦

大把新手都唔一定唔識以上的技術
除非新苗l4d2新手就唔識姐

講多一話
老手唔一定會識哂所有技術,更唔係神人
除非下下都爆屍頭

我講的野唔一定沒道理

我絕對相信我地場管理員既處事能力,為求令到伺服器的平衡插件生效,必需嚴懲老手改新名入場,避免令到玩家實力有失平衡,而對於你被踢一事中,因你行為突顯出你了解本場插件,還技術熟練過人,超出我地ser對新手既定義,對於一個新手有強烈對比,管理員曾多次開咪/打字去問你,而你又置之不理,因此而被踢.

另外你發貼位置錯區,板主真係多得你唔小,下次可以去本場貼內發言THX

回復 8# 的帖子

呢區無版主好耐, 當伺服宣傳吧!!!
http://steamcommunity.com/groups/hkghost2014
http://www.twitch.tv/oldghost2014

我系新手入唔入得呢?上面所講的技術我都識 但系我新手ge意思就系 我唔識玩tank= =

aaa

如果1個新手, 佢會唔會識刷槍?? (刷槍係右鍵 再禁左鍵 再右鍵 再左鍵, 透過推屍技術再射槍 從而減少等待下次再射擊時間)
你新手ge定義係咩? 第一次入你ser玩ge人? 刷槍大把人識 玩開對抗尤其重要 一定要係你場玩先學到刷槍?
再講 新手會剩係集中火力射特感??
你玩戰役唔會集中火力射特感? 岩岩玩都知邊d要射先啦
如果係新手 佢買pill已經覺得困難
點解一定要你個場先有pills買? 其他戰役/對抗(pills對)場冇?
係我地場入面 買pills 已經係一種技術, 當佢無血時更逼切需要買pills
其他戰役/對抗場冇?
因為每次買pills都要打!b 買pills食, 只有綁左快捷鍵 先可以快速買到pills
示問 單單呢個情況, 佢仲有能力做第2d野??
好多場都用!b買野啦 玩開rpg/buy對更加冇可能唔識bind制
另外 如果玩開既老手都知, 你企黑嘉第5關既看台 係可以封到舞台上既屋企 既特感出世
都係嗰句 一定要喺你個場度先學到封位? 你唔俾人地係事先上網睇左對抗技巧/心得再玩?
唔通呢個係巧合 你天生具備 以上條件?.?
唔係巧合 事實係你講唔通 如果以上ge我都識晒 我入到你個場係米要扮到咩都唔識?
( 刷槍 ,快速買pills,封位)

引用:
原帖由 black雙子 於 2012-9-5 15:24 發表
我系新手入唔入得呢?上面所講的技術我都識 但系我新手ge意思就系 我唔識玩tank= =
基本上, 你有開喇叭, 有開MON, 我地都歡迎
如果話你已經識已上既技術
仲有好多你未知道呢個SER 既SETTING, 例如出TANK位置, 玩我地場既玩法(因為有技能,有別於一般SER)
仲有玩特感既配合(都係因為技能)

我所講既技術 只係舉例性, 並唔係單單用我所講既3種技術黎評核佢係咪老手

回復 12# 的帖子

借問聲如果我新玩你地個ser
而我又識刷槍 ,快速買pills,封位
咁我係咪要扮到咩都唔識 ?

引用:
原帖由 l4d2468 於 2012-9-9 14:44 發表
你新手ge定義係咩? 第一次入你ser玩ge人? 刷槍大把 ...
我地個場本身推屍速度改快左(一早改左官方SETTING)
所以連續刷槍最高可以刷到6下
相反 其他正常既場 如果刷左槍 唔會快到幾多

玩得刷槍既槍 只會得單散, 輕狙同重狙
除左呢3把 我諗唔到其他槍要刷槍既理由

單單係呢3把槍 已經限制好多人 學識玩刷槍既機會啦
玩戰役 射特感有邊個唔識? 而家玩緊對抗, 對抗係4個人對4個人
唔係4個人對電腦白痴, 你戰役理論根本唔成立
何況而家仲係10v10, 10個人對10個人, tank本身有48000血, 出左tank既時候 一個新手竟然唔會射tank 剩係射特感
明知tank係大大佬 都唔會殺左tank 反而無論有無自己友俾人搞緊 都係掛住射特感
我睇唔出 新手一入黎就會識做呢樣野a_a

假設你玩過rpg場, 你有綁過/buy
我唔會質疑你, 但係rpg場買野 同我地既插件 買野擺既位置都唔同啦
一個新入黎既人 我教佢打!b 買pills食, 佢都要搵一搵先知個pills位置
而家入到黎 無人教過佢 自己一無血就好快買到同食埋  唔知咁樣你又點解釋呢?

你話人地特登上網睇心得, 我都唔會質疑你, 因為呢個世界上乜人都有
但係你識得封位 再配合以上既 就非常之難
而且我一直強調 唔係單單一樣野 證明佢係老手

P.S 奉勸你一句好, 你咩都唔知 就自己擺自己上台, 件事唔清唔楚, 單單憑人地打既文章就相信人地九成, 未免太過膚淺

發新話題