發新話題

[精英團隊賽] 恭喜 諸神 贏得冠軍!

[Close]
引用:
原帖由 極死●朽木 於 6/9/2012 19:27 發表
元朗,坐咩車泥最快@@
元朗都係坐西鐵最快
係E出口
如果唔會行下午12點30分我會係E出口等下你地
我去過知個位置

信7就是最正

食野9889889889888898

輸左既話 連車費都蝕埋

黃大仙地鐵出口無記錯係d1吧,出到去轉左行,會去到小巴站,可以坐37m小巴,去到伍若如果邊落車,對面就係森林了,
支持tony,公本
信七就..
一 切 不 可 能 發 生 的。
將 它 們 逐 一 化 解 。
登 上 最 高 峰 的 寶 座!

引用:
原帖由 LHManC. 於 6/9/2012 19:51 發表
輸左既話 連車費都蝕埋
又唔可以咩都用錢計
過程先係最重要

引用:
原帖由 LHManC. 於 2012-9-6 19:51 發表
輸左既話 連車費都蝕埋
可以計埋免費打機

贏左既話拎去食dinner

引用:
原帖由 [南敗]WaI 於 2012-9-6 19:15 發表
姐係甘 我叫咸濕威  今日專登來表達我既意見
話說信6的game girl/信女  把其貌不揚這個形容詞化成動詞
故此要求信7/精英賽(有game girl既話)  簡d比較好的 ...
支持
我是打不死的

引用:
原帖由 小飛豬 於 2012-9-6 18:10 發表

[精英團隊賽] 完後  就會進入信長盃七  

好酸~

時間必須預留充足,用作其他部分, 如有人會遲到, 中場休息等等 .
加上我們對網吧電腦有信心.
若要有人估計搞到死機,那就沒有辦法. ...
點解唔早D講呢...搞到咁多人走左~有點兒灰~唉。。。。。

引用:
原帖由 [南敗]WaI 於 6/9/2012 19:15 發表
姐係甘 我叫咸濕威  今日專登來表達我既意見
話說信6的game girl/信女  把其貌不揚這個形容詞化成動詞
故此要求信7/精英賽(有game girl既話)  簡d比較好的 ...
信6信女好卡嘩E的
什麼簡d比較好

信7 希望多d人玩番信

引用:
原帖由 shui541 於 2012-9-6 19:56 發表
  贏左既話拎去食dinner
1000$5個人分..食幾多都得

留名睇真章:O                             .

實力一定唔會好似系屋企咁容易地發揮出黎.

發新話題