發新話題

[精英團隊賽] 恭喜 諸神 贏得冠軍!

[Close]
如果得行來睇下先.

引用:
原帖由 小飛豬 於 2012-9-7 15:43 發表

兩隊都沒有出現的話, 3管用其獎金,請在場所有vLan會員吃下午茶.
咁我一定泥@@,佢地有泥可以睇比賽,佢地冇泥可以食野@@

有無知間網吧係邊既人可以講下果度離黃大仙MTR遠唔遠

請問果間網吧有冇令女姐姐??
有令女=buff加成:攻擊,反應,連技速度80%

引用:
原帖由 小飛豬 於 2012-9-7 15:43 發表

兩隊都沒有出現的話, 3管用其獎金,請在場所有vLan會員吃下午茶.
搵人KO諸神同公本未

引用:
原帖由 shui541 於 2012-9-7 18:00 發表
有無知間網吧係邊既人可以講下果度離黃大仙MTR遠唔遠
都遠架, 果度基本上叫慈雲山。
搭車會好D, 否則都行一段路。同堆間網吧又廢又細。
慈雲山讀書咁多年都靜係去過一次,去完一次就以後吾敢再去。

YTL<3 LTY.

引用:
原帖由 Chocoolate:p 於 2012-9-7 21:23 發表
都遠架, 果度基本上叫慈雲山。
搭車會好D, 否則都行一段路。同堆間網吧又廢又細。
慈雲山讀書咁多年都靜係去過一次,去完一次就以後吾敢再去。 ...
    唔係呱 又要搵路

不如三管起mtr整個帶路團 因為好似好多人都吾識去咁

好彩我住黃大仙行上去聖文德好快姐

引用:
原帖由 shui541 於 2012-9-7 21:36 發表
    唔係呱 又要搵路
去法:咩出口我都吾記得啦。
新光中心出口, 上到黎轉左。沿住龍翔道行1分鍾左右。
行到有巴士站再望一望左手面有個U字型既小巴站。
搭37M。 誇張時可以1分鍾6班車:)吾洗擔心等得耐無車。
上車可以叫司機系聖母醫院落。 伍若俞健康院落要行返落小小, 聖母醫院就PERFECT。
吾敢問司機吾緊要。 小巴離開左U字型小巴站過左一個燈位開始計, 會轉右再轉左就直上斜路。
基本上斜路果下你就可以叫聖母醫院有落! 車程大約吾洗一分鍾!落車望對面馬路,
有間又細又UP DUP既網吧就係森林。

YTL<3 LTY.

引用:
原帖由 Chocoolate:p 於 2012-9-7 21:44 發表
去法:咩出口我都吾記得啦。
新光中心出口, 上到黎轉左。沿住龍翔道行1分鍾左右。
行到有巴士站再望一望左手面有個U字型既小巴站。
搭37M。 誇張時可以1分鍾6班車:)吾洗擔心等得耐無車。
上車可以叫司機系聖母醫院落。  ...
好詳細thx~慳返上網搵既力

引用:
原帖由 shui541 於 2012-9-7 21:49 發表
好詳細thx~慳返上網搵既力
無記錯你係妹豬
YTL<3 LTY.

引用:
原帖由 Chocoolate:p 於 2012-9-7 21:58 發表
無記錯你係妹豬
記性真好

引用:
原帖由 shui541 於 2012-9-7 22:01 發表
記性真好
總算食過飯嘛:)
YTL<3 LTY.

引用:
原帖由 Chocoolate:p 於 2012-9-7 22:02 發表
總算食過飯嘛:)
殊              

引用:
原帖由 shui541 於 2012-9-7 22:03 發表
殊              
﹣。﹣咁大班人哈哈
YTL<3 LTY.

發新話題