發新話題

[2.1.0.2]10v10 繁化排行技能購物系統亂咁踢人

[Close]

[2.1.0.2]10v10 繁化排行技能購物系統亂咁踢人

玩玩下見到個場主1入黎就踢左4個以上既人.唔知系米想俾佢個場個d所謂老手入
入去見到d人識買pills又俾人話老手..總之一覺得佢d打法似老手就話人地轉名

又係admin ?  有圖嗎??         

9屎垃圾都做到admin 係都搵個冇殘障啦 一係盲一係聾 十問九唔認 個個扮晒cool咁
對人不對事 大細超唔再講 一係就小圈子 濫用admin權

佢個場D人係咁爆粗,新手唔識玩唔好爆粗鬧啦,佢地咁樣分明趕客

引用:
原帖由 sdragdagadf 於 2012-9-9 10:28 發表
佢個場D人係咁爆粗,新手唔識玩唔好爆粗鬧啦,佢地咁樣分明趕客
:funk::funk:趕客

其實好簡單唔洗比人_,新手唔識玩唔好扮醒,中手/老手/神手識玩唔好扮新手,就係咁簡單,唔想比人_就玩好D,正所謂百_成才,本人當時新手都有比人_,仲有你地唔好扮哂保護新手,本人就不信你地無_過人,唔好扮賢者,每個新手都會做D令人眼火既野(9開C,9沖,9開tank等等不在話下)
仲有,其實你地唔係ser既老手/神手,比人話係既時候點解唔用正身AC係ser post到注明返?要大條道理開個post?處事手法已知你地比kick同ban既原因...
本人仲發現一個問題,為何多數覺得自己無做錯野,同數ser不是既時候都不用正身ac呢?咁理直氣狀都覺得自己正身AC不見得人?

http://ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=398430&page=20#pid5608965

發新話題