發新話題

絕信走場(12/20更新)

[Close]
d灰色名...基本上我list都有...
ps: 條垃圾港澳皇者同佢玩過..神技串柒柒 第局廢技就898
而家仲搞笑.入人地絕信房同d人講出面有國王td

y無我果張 我都有走場架wo.....
by高深莫測0.0
個fd ac無登出 唔記得轉返!_!
用錯名留言-.-

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

有粗口

回復 19# 的帖子

絕信區冇版主係咁 將就下吧 不如你去選

風過 認真說不如我比我個list你啦... 因為你貼d走場包括更新 我都有既= =

引用:
原帖由 ~魚蛋! 於 2012-10-1 12:45 發表
風過 認真說不如我比我個list你啦... 因為你貼d走場包括更新 我都有既= =
我記得我上次入你場 我見未有人出去睇其他野 返入去已經開左7分23秒  你話要記我名 依家仲入黎我帖做咩?
R FD ?

多到你.... ..

引用:
原帖由 風過無痕 於 2012-10-1 15:30 發表

我記得我上次入你場 我見未有人出去睇其他野 返入去已經開左7分23秒  你話要記我名 依家仲入黎我帖做咩?
R FD ?
我見大家都唔會同走場狗玩先諗住比個list你 *包括其他任何人需要list我都會比
貴名已記 但係記係掛機果張list 與走場狗list冇任何衝突
同埋最後...你呢d冇資格做我fd

引用:
原帖由 ~魚蛋! 於 2012-10-1 12:45 發表
我仲以為你想曬下你有幾多張圖添

引用:
原帖由 ︱木﹏′′ 於 2012-10-1 19:18 發表

我仲以為你想曬下你有幾多張圖添
我list冇圖架 我先唔得閒cap圖為左d走場狗

引用:
原帖由 ~魚蛋! 於 2012-10-1 22:26 發表

我list冇圖架 我先唔得閒cap圖為左d走場狗
原來連圖都冇..你個list...夠哂可信性.你自用把啦.無謂拎出黎

發新話題