發新話題

絕信走場(12/20更新)

[Close]
引用:
原帖由 深紅血狐 於 2013-4-3 23:18 發表
5好意思 小朋友 report係板主收
我都可以話你亂用
收到第一封 冇可能收唔到第二封  請post 謝

另外請投訴我亂用吧 上位哥 等緊你  反正由你上年12月話 25號打散本團 到依家我地都一直等緊你

引用:
原帖由 風過無痕 於 2013-4-3 23:22 發表

收到第一封 冇可能收唔到第二封  請post 謝

另外請投訴我亂用吧 上位哥 等緊你  反正由你上年12月話 25號打散本團 到依家我地都一直等緊你 ...
點解你係要迫我 本來係想你地比反個sorry我就無野先作下 而家想用借人吓下你 你又要甘迫我

引用:
原帖由 深紅血狐 於 2013-4-3 23:42 發表
點解你係要迫我 本來係想你地比反個sorry我就無野先作下 而家想用借人吓下你 你又要甘迫我
估唔到發展到咁,支持深紅

引用:
原帖由 深紅血狐 於 2013-4-3 23:42 發表
我等睇大戰咋
點樣呢 施兄
幾時泥料啊?

引用:
原帖由 ˇDrunKard℡- 於 2013-4-4 00:22 發表

我等睇大戰咋
點樣呢 施兄
幾時泥料啊?
滅團戰你會打?

滅圖你咪好著數,你本身個團都差吾多啦

引用:
原帖由 ★絕望寶劍 於 2013-4-4 00:19 發表

估唔到發展到咁,支持深紅
唔知邊個逼邊個呢??? 某人係2012年12月2日 晚上七時五十七分 發生誇下海口宣言將在25號打散湘約  ?踩團?

呢件事夜夢好多人都知  請問係邊個逼邊個???

另外絕望寶劍先生   係上面果件事原來有另一人都力撐某人 但點知過左冇耐某人就反轉豬肚就係......呢件事都係人所共知  ,,要幫人先了解對方乃何方神聖  .... 這只共參考

引用:
原帖由 深紅血狐 於 2013-4-4 00:41 發表
滅團戰你會打?
你依家邀請我打滅團戰?

引用:
原帖由 深紅血狐 於 2013-4-4 00:41 發表
滅團戰你會打?
聽講係你自己撩人打先
唔通你撩人然後又唔打?

引用:
原帖由 ˇDrunKard℡- 於 2013-4-4 05:41 發表

聽講係你自己撩人打先
唔通你撩人然後又唔打?
係佢地無啦啦話我走場先 我只係要個sorry 就係甘簡單

引用:
原帖由 風過無痕 於 2013-4-4 01:59 發表

唔知邊個逼邊個呢??? 某人係2012年12月2日 晚上七時五十七分 發生誇下海口宣言將在25號打散湘約  ?踩團?

呢件事夜夢好多人都知  請問係邊個逼邊個???

另外絕望寶劍先生   係上面果件事原來有另一人都力撐某人  ...
比人扣分啦 開心啦?

引用:
原帖由 深紅血狐 於 2013-4-4 12:01 發表
係佢地無啦啦話我走場先 我只係要個sorry 就係甘簡單
比著我都唔講啦
打得未?GOGOGO
人地等左你幾個月
撩完人又唔打
係米你道歉番

柒左就柒左啦,講完又淆底
我地等緊花生架

花生沒得食灰:'(