發新話題

絕信走場(12/20更新)

[Close]
引用:
原帖由 藝術廿八 於 2012-11-20 21:55 發表
old news  即係你認自己有走場
果個係我 吾好亂屈人 我認係有 咁點 OLD NEW就係old new 即係我走過就走過 點有得改
為妳做到最好

引用:
原帖由 Crazy【賢】 於 2012-11-20 22:02 發表
果個係我 吾好亂屈人 我認係有 咁點 OLD NEW就係old new 即係我走過就走過 點有得改
殺左人 點改 ? 比返條命佢98

台服菁英 ad carry

引用:
原帖由 Crazy【賢】 於 2012-11-20 22:02 發表
人地明話緊你 邊有屈 你真就係1999
引用:
原帖由 Crazy【賢】 於 2012-11-20 21:51 發表
你1999完未 ....睇下上邊2位講咩   我完全無話無走過  你有問題我可以介紹個腦科醫生俾你既 你要既pm我
睇怕呢個腦科醫生信唔過 唔係真係咁好 佢應該一見到你就會叫你唔好19上腦

引用:
原帖由 純情小寶寶 於 2012-11-21 17:56 發表

靚抽

引用:
原帖由 風過無痕 於 2012-11-21 22:05 發表

人地明話緊你 邊有屈 你真就係1999

睇怕呢個腦科醫生信唔過 唔係真係咁好 佢應該一見到你就會叫你唔好19上腦

55 我都認左係有走過  你條友又話我想吾認 咁既意思 你019定我19 自己諗下吧  另外 個腦科醫生我就無睇過 要介紹俾你嗎  你想用第2個方法抽水就用好D喇傻_
為妳做到最好

引用:
原帖由 純情小寶寶 於 2012-11-21 17:56 發表

咁你認為有無可能: (??/
為妳做到最好

引用:
原帖由 風過無痕 於 2012-11-20 21:15 發表

比 人 影 到 走 場 博 冇 事 ?
你哩句野話我博無事 我當堂睇左講左句FU_K 然後覺得你好鍾意呃鬼食豆腐  再重申一次我幾時有走場博冇事  Hi Auntie 咩

為妳做到最好

引用:
原帖由 Crazy【賢】 於 2012-11-22 07:15 發表
你哩句野話我博無事 我當堂睇左講左句FU_K 然後覺得你好鍾意呃鬼食豆腐  再重申一次我幾時有走場博冇事  Hi Auntie 咩
再重申一次走場狗咪嘈

引用:
原帖由 深紅血狐 於 2012-11-22 09:32 發表
再重申一次走場狗咪嘈
在此express my view:

走場的也是人, 不是走場的玩家就代表不能說話,
反而我好欣賞crazy 賢, although 佢走過場,
但係佢都唔會好似其他人咁唔認數,
因為 戈啲走完場唔_認既人多不勝數.

既然佢都認左啦, 而且佢都話唔會再走場, 咁我地不如比個機會人啦佢再走咪插爆佢囉

係人都走過埸吧  只係會唔會改而已

走一兩次冇太大問題
有D好好心場主都會叫人改過
我都係有好好人我先改左走場同爛口
只看你有冇E個決心
好想退信
但退極都唔得

回復 131# 的帖子

甘你幾時改 吹水唔抹咀呢樣野?

引用:
原帖由 基魅.甚龍 於 2012-11-22 10:38 發表

在此express my view:

走場的也是人, 不是走場的玩家就代表不能說話,
反而我好欣賞crazy 賢, although 佢走過場,
但係佢都唔會好似其他人咁唔認數,
因為 戈啲走完場唔_認既人多不勝數.

既然佢都認左啦, 而且佢 ...
先多謝你肯比機會我 不過 我當時真係玩到好火係咁死所以快速f10eq 不過哩幾個月無再走場了
為妳做到最好

引用:
原帖由 Crazy【賢】 於 2012-11-22 19:18 發表
先多謝你肯比機會我 不過 我當時真係玩到好火係咁死所以快速f10eq 不過哩幾個月無再走場了
甘姐係我3個月 可以走一次場

回復 133# 的帖子

咁你即係話 有人玩到火 走場係冇錯姐

發新話題