33 123
發新話題

玩瀧川真係點都殺到

[Close]

玩瀧川真係點都殺到

希望作者改1改呢隻英.前中後都係冇腦殺人.1技CD又快.帶粒回魔周街跳.2技前期配合2秒暈爆彈手女真係血牛都比佢秒.中期吹箭吉鋼紅雷真係好難殺唔到...下軍主力打路對住瀧川真係唔知點肥(徐非有人長輔)1技2技斬幾下冇哂血.你水又唔係,唔水又唔係.都唔知點玩

廢話- - 大部英都殺到人啦..

回復 2# 的帖子

瀧川2技加多0.66法傷勁D定其他英既指定法傷勁D?信長羽柴呢d可唔可以單殺2000血血牛?(前期)其實我諗作者都知道呢個問題.已經有唔少人討論瀧川冇腦殺人呢個情況.就算作者唔理團戰,都要理下街埸先得嫁...街埸0輔真係比瀧川食住泥打.主力搶幾隻cp就比人問候伯母.唯有食番自已條路兵...1出就比佢fake閃.唔通次次都要等40秒先出塔咩

所以作者出個立花道雪來克住距,龍村打路遇到距就......
同埋有D魔水英,好似百地山王
龍村招1技,其實有D反應都應該水到

回復 4# 的帖子

我知易水到.但前期最重要係食兵.狂比佢呃閃/水

毛毛都可以制衡到佢掛

比起龍川..更無腦既係火山佬

其實直江大技咪又係秒殺=.=

你跳唔中一樣死姐
堅持
到頭來是一場空

回復 8# 的帖子

直江大都起碼CD百幾秒先啦,瀧川1,2技CD快到。又易殺

回復 9# 的帖子

但係出枝吹箭唔會跳唔中喇掛? 

,早期一支吹箭真係無咩人殺5到
以前暈得1秒E家2秒...配吹箭真係好強大.
唔好兩野就話直江啦
唔屈都唔會有人出聲啦.....

引用:
原帖由 花刀 於 2012-9-18 20:33 發表
直江大都起碼CD百幾秒先啦,瀧川1,2技CD快到。又易殺
馬眼出忍叮叮魔水洗兵裝出到-40% 龍川就8得

引用:
原帖由 SpaWN★ 於 2012-9-18 21:22 發表
馬眼出忍叮叮魔水洗兵裝出到-40% 龍川就8得
我諗唔會一隊5隻都出呢d裝掛

引用:
原帖由 緯。 於 2012-9-18 21:34 發表

我諗唔會一隊5隻都出呢d裝掛
冇人叫您出哂呢d裝

打路川唔見人咪叫-1囉
cp川 出忍針咪得lo
不過真係唔好比龍川有1絲肥起既機會
否則佢會1挑5

33 123
發新話題