19 12
發新話題

$6000~$8000

[Close]

$6000~$8000

洗機不如換機
有冇d咩好機介紹價錢方面係點等我可以準備下

http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D1
INTEL SETB/C

你有無躂特別要求
要唔要WIN7

其實可唔可以用自己個case

因為唔想又多一個case

另外要win7係咪要加錢

你自己咩CASE?你想預算入面計埋定係另外計??
如果電腦唔係太舊...洗機就算啦.

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2012-9-20 20:09 發表
你自己咩CASE?你想預算入面計埋定係另外計??
如果電腦唔係太舊...洗機就算啦.
CASE
http://www.gigabyte.tw/products/product-page.aspx?pid=3382#sp

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

買個新CASE 好過.

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2012-9-21 16:41 發表
買個新CASE 好過.
Intel set B連win7 幾多銀

如果想買的最快幾時有

睇你要咩版
最平應該$950 左右

引用:
原帖由 7171 於 2012-9-21 21:53 發表
睇你要咩版
最平應該$950 左右
SET B+win7係咪大約7千5左右

不.

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2012-9-22 00:53 發表
不.
其實錢唔係問題 緊要係最快幾時有得買

傾好LIST>落訂>等1-3個工作天>取機

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2012-9-23 01:41 發表
傾好LIST>落訂>等1-3個工作天>取機
係咪打電話傾

落訂係咪銀行過數

唔該

係到傾都得

. vLan Shop幫你直接向代理商購貨然後組裝(需先繳交訂金$500到vLan Shop門市或存入vLan Shop銀行戶口),入數後請即致電vLan Shop(Tel: 2387 3177)以確認過數及選擇砌機組合。
※ 如套裝/組合總數超過港幣一萬,訂金為總數的10%
vLan Shop 銀行戶口號碼:
  恆生銀行
  IPVE
  385-758131-883

引用:
原帖由 7171 於 2012-9-23 09:18 發表
係到傾都得

. vLan Shop幫你直接向代理商購貨然後組裝(需先繳交訂金$500到vLan Shop門市或存入vLan Shop銀行戶口),入數後請即致電vLan Shop(Tel: 2387 3177)以確認過數及選擇砌機組合。
※ 如套裝/組合總數超過港幣 ...
咁INTEL SETB 連win7係幾多錢

一陣過數

題外話~(71您幫vlan做野?)

19 12
發新話題