發新話題

重燃正規的慾火

[Close]
引用:
原帖由 Joseph0407 於 2012-9-22 03:09 發表
nene123好耐無見!!!!!!!!!!快D download我段replay睇,真係精彩之極
某程度上我要讚你

我想指出你初期同中期弱點,
初期你兵力生產過慢,同埋你太依賴DK作為肉盾,呢2個因素係令你DK由最初期至偏早期DK就死2次既原因,
同埋你主力係冰龍,網蛛同死法,但兵數低,綠D飛機一黎就殺到你2隻冰龍,

另外,你同隊友合作得唔好,個橙本身唔勁,又唔夠男法,而2個UD又少十字,單位特別係英雄死得太快

之後由偏後期到完結期我冇睇到,

我要讚你既係,死前不放棄

引用:
原帖由 Joseph0407 於 2012-10-29 19:29 發表
其實undead挨到後期基本上係好好打,前期死了是玩得唔好,問題係呢d係送俾佢等佢掉以輕心,之前試過太認真玩會令到對手迫出全力,就唔會玩all talons...
佢唔係唔夠talons~~佢根本係諗住hea玩都贏,係咁死talons,被冰龍打 ...
你當初冰龍唔死可以殺好多,
你睇唔睇到你孤立左兩條龍...

引用:
原帖由 Joseph0407 於 2012-10-29 19:43 發表
基本上我打唔得唔好,重點放左係秒殺敵方英雄到
你唔好挑我bones啦好無,只係險勝風迴路轉的一場遊戲
唔洗咁認真地"指出我的錯處"ge...雖然我知你好勁 ...
我係HM神手但我UD唔算好勁,不過都算win到下

引用:
原帖由 Joseph0407 於 2012-10-31 16:31 發表
點都好啦,最後贏到咪得LOL 呢D叫做欲擒故縱呀你色咩呀
死都要鬥嘴...
okok我認廢過你啦得未?

引用:
原帖由 Joseph0407 於 2012-11-3 00:19 發表
其實不死最勁係用英雄秒人冰/英,其疾快之SPEED基本上再高的高手都難以避開,係你忙緊各種冰HIT AND RUN MIRCO的同時,你就唔唔記得左英雄得1半血多DD,之後就被秒了,,基本上係避唔到架,不死的好處相信你應該見識過架啦: ...
我第一英出聖武佢吹得我脹??

我好可憐
主帳(gundumK)俾人禁左言

發新話題