33 123
發新話題

一問.想唔想搞一些we比賽?

[Close]

一問.想唔想搞一些we比賽?

同上,如果我搞比賽,有幾多人真係會玩?我唔想好似上次咁搞左得1個人

你詳細介紹下內容同埋獎勵

搞咩先

只要唔係好複雜我都可能參加
都係咁問搞咩比賽先
而家人流好少日日上we區睇都冇人開post/回
希望平平你可以搞好d
我支持你

呀!我諗到1個幾好既建議(但係唔係比賽)
是但1個人開post考其他人
e個建議有2個好處
1.we新睇到d人答岩左就識左we
2.可以幫下d we新手認識we 咁可以加多d人流
獎我就唔知加唔加 平平你決定
平平你話好唔好

引用:
原帖由 古物.帝 於 25/9/2012 23:12 發表
呀!我諗到1個幾好既建議(但係唔係比賽)
是但1個人開post考其他人
e個建議有2個好處
1.we新睇到d人答岩左就識左we
2.可以幫下d we新手認識we 咁可以加多d人流
獎我就唔知加唔加 平平你決定
平平你話好唔好 ...
其實未諗搞咩,搞問答比賽都幾好ge.

搵D新手合力整幅簡單既小遊戲圖都得嫁

引用:
原帖由 阿平 於 2012-9-26 05:25 發表
其實未諗搞咩,搞問答比賽都幾好ge.
問答比賽 ,自學手冊 =無敵

整幅minecraft 魔獸版?

minecraft好似好多人玩

引用:
原帖由 Mr.小子 於 26/9/2012 18:35 發表

咁PX點?
minecraft...你搞到紅石系統先算,仲要無限大...

引用:
原帖由 阿平 於 2012-9-27 04:16 發表
咁PX點?
minecraft...你搞到紅石系統先算,仲要無限大...
我諗住係叫d新手搞,你幾時上msn?

引用:
原帖由 阿平 於 2012-9-27 04:16 發表
咁PX點?
其實吾一定要紅石,仲有無限大呢個問題,可吾可以整到好似無限恐怖呢張地圖咁,多層,你吾明就下載睇下- -

引用:
原帖由 Mr.小子 於 2012-9-26 18:35 發表

minecraft你都講得出
真好野

不如整反個技能比賽
set個創意獎啊外觀將複雜獎啊果d

地形、技能各一個

系統、故事構想一個

識既可以整,唔識既可以諗下故仔。

技能比賽有搞過,小人參加

33 123
發新話題