發新話題

[2146] Laputa伺服群

[Close]

喂!柏斯

我收到消息!勁多人彈劾你的ser啊!
raze007EX

引用:
原帖由 raze00 於 2015-10-31 23:44 發表
我收到消息!勁多人彈劾你的ser啊!
你知唔知「彈劾」二字點用?
Laputa群主

回復 410# 的帖子

我知唔知又關你個屁事咩!總之,D人又投訴又想彈劾你的ser!你系唔系想我串你啊!
raze007EX

引用:
原帖由 raze00 於 2015-11-1 09:23 發表
我知唔知又關你個屁事咩!總之,D人又投訴又想彈劾你的ser!你系唔系想我串你啊!
你自己連講野用詞都錯既,跟住又同我講「關你屁事」

即係我可以唔駛理你講既野

誰是誰非,其他人有眼睇,同你嘈落去只係浪費我時間
Laputa群主

回復 412# 的帖子

你干嘛又blacklist我,你好想我叫人唔好入你個ser啊!:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@

raze007EX

引用:
原帖由 raze00 於 2015-11-1 14:16 發表
你幹嘛又blacklist我,你好想我叫人唔好入你個ser啊!:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@
又係你唔滿意本群,要自己開場

咁我blacklist你又有乜問題

難道你想入返o黎玩?
Laputa群主

回復 414# 的帖子

沒錯!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
raze007EX

引用:
原帖由 raze00 於 2015-11-1 14:28 發表
沒錯!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
你唔滿意嘛,咁請你自已開ser同你既志同道合玩吧
Laputa群主

吊!

算啦!我唱衰你個柏斯更好!等全世界的人唔入你個ser仲好!
raze007EX

引用:
原帖由 raze00 於 2015-11-1 14:36 發表
算啦!我唱衰你個柏斯更好!等全世界的人唔入你個ser仲好!
唔怪之得冇人同你玩啦。好行唔送
D人會識分別係場主問題定你問題

睇你講嘢真係笑死我
小子 你真以為自己很有料嗎
慢慢單機啦你

回復 419# 的帖子

dxudxudxudxudxudxu!
raze007EX

回復 418# 的帖子

raze007EX

笑左,他終於比人封左啦~~~~

引用:
原帖由 hkplayer 於 2015-11-7 16:11 發表
1.有好幾個人系你個ser亂用投票系統,又vs,又vg,又vm,又vk!
2.喪屍(尤其系特感)多到吃不消,殺殺下又死咗!
3.死ser唔緊要,因為系你用sourcemod開場姐!

基於以上原因,本人建議你用non-sourcemod開場,仲有,我剛記得,你 ...
唔該你睇返日子---6/6/2015
我冇話過早個禮拜冇喎

另外,開多人場基本上係要用sourcemod改出黎
唔該做好資料搜集先好發言

另外,當日係你唔滿意,話唔入本群ser要自己開ser玩,我先至加你入blacklist
並唔係因為你o係ser入面既行為(呀係,blacklist一事原本係katat1講出黎,我先至發呢個聲明,詳情請爬文)
所以請閣下自行開ser搵其他「唔滿意本群ser既人」一齊玩

Laputa群主

發新話題