發新話題

[2146] Laputa伺服群

[Close]

回復 438# 的帖子

己經不止一次,據聞今年7月同8月都有人亂用投票系統!OK!
(話説,我毎次申請完一個新AC,入到你個場都要你同意才能進入?)

Tanker

引用:
原帖由 Tanker01 於 2015-12-9 08:09 發表
己經不止一次,據聞今年7月同8月都有人亂用投票系統!OK!
(話説,我毎次申請完一個新AC,入到你個場都要你同意才能進入?)
被人投得多,又被人ban左3次ac,你都仲唔理解下自己既問題,咁我都幫唔到你

同埋,今次我本來都冇ban你,唔係你又點會入到黎被人VOTE
不過你本身都講過「唔入我ser玩」,「唔再入vlan玩」
我只係根據你所講既野去問返你:又話唔玩?返黎投乜野訴?
Laputa群主

回復 440# 的帖子

柏斯,若果自己有問題,自己又點會唔知呢!我覺得,系有人誤會左我既行為!而且,有人亂用投票系統都唔系第一次既事啦!麻煩請留意一下,我當初開SER個陣!己經踢左名有問題的人:但係,o個個人又係你個SER出現!然後仲要係度亂用投票系統,踢我走!我想左一下,呢種人根本不分青紅皂白,當我係BALL咁踢,請問,你個場係足球場嗎?
Tanker

引用:
原帖由 Tanker01 於 2015-12-9 17:52 發表
柏斯,若果自己有問題,自己又點會唔知呢!我覺得,系有人誤會左我既行為!而且,有人亂用投票系統都唔系第一次既事啦!麻煩請留意一下,我當初開SER個陣!己經踢左名有問題的人:但係,o個個人又係你個SER出現!然後仲要係度亂用投票系統,踢我走!我想左一下,呢種人根本不分青紅皂白,當我係BALL咁踢,請問,你個場係足球場嗎?
你被人誤會到ban 3次vlan acc,咁呢個誤會都好大下喎
另外,你開ser踢人走唔關我事,同樣你o係我ser不被人歡迎而vk走,都唔關我事
加上我唔係得1個ser,難道你個個ser都被人投走左?係咁既話都仲叫誤會你嗎??
仲有既係,既然你都識開ser既話,咁點解你唔開ser叫歡迎你既人過去玩,而係都要黎本群咁多個「小圈子」呢?
Laputa群主

回復 442# 的帖子

柏斯,我見到你講既野,只得一啖笑,無野好講!
Tanker

引用:
原帖由 Tanker01 於 2015-12-9 19:06 發表
柏斯,我見到你講既野,只得一啖笑,無野好講!
首先如果你自己無問題 根本唔會有人咁得閒去踢你走
場主都講過 你唔滿意可以自己開場玩或者唔好係呢個ser玩
無人逼過你

回復 444# 的帖子

ok!火舞君!thx!
Tanker

柏斯,hi!

我想問,crash course同crash course modified有咩分別,請解釋!
Tanker

引用:
原帖由 Tanker01 於 2015-12-10 18:55 發表
我想問,crash course同crash course modified有咩分別,請解釋!
我冇玩過由官方修改出黎既「非官地圖」,所以我都答唔到你
詳情請去gamemaps睇返解釋(我估你係講緊以下link o個幅圖)
http://www.gamemaps.com/details/2584
Laputa群主

回復 447# 的帖子

我己破crash course modified,仲易過QE2!

P.S.:要破關,唔要BLACK LIST(改篇自加菲貓的"要午餐,唔要垃圾場(堆填區)")

(隨便唱下歌)

" 我還是愛着你
你還是冷處理  我還是愛着你.......(接着就唔記得啦)"

Tanker

Laputa ser之死ser國度!

U1又沒了!請問U1是否經常性死ser呢?
Tanker

17/12/2015 - 停場預告

因為vlan datacenter要做WR2 (固定電力裝置定期測試)而停止服務
所以本群將於19/12晚上11時30分開始停場
預計20/12中午12時前回覆正常(視乎本人醒唔醒到)
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=629391
Laputa群主

有關laputa ser既提議!

1.可否將death strip,escape from malabar同hideout2在U1既map cycle中永久移除!因為在UH才有挑戰性!

2.請把laputa-U1改成laputa-special,另只開last baktun,space jockey等太空戰爭關卡及増至32人!(難度上限及控制殭屍數目等插件仍可使用)

Tanker

回復 451# 的帖子

首先 多謝各下向柏斯提供有關LAPUTA SER既建議
先澄清 本人只是LAPUTA的其中一位玩家 並非ADMIN等等
就本人所知 COOP1目前的U場只剩下U1跟UH 如有錯誤請糾正
如果將U1改成只開太空戰爭關卡
就要強迫想玩其他圖既玩家去UH
眾所周知 UH難度比U1高
因此有不少人在U1玩而沒去UH
加上 這是你的個人意願 並不代表大部份玩家都希望這樣
再者
將U1既人數上限增至32人
就本人愚見 此方法恐怕難以達到
因為人數上限增至32人並不知道伺服器能否承受
當然 決定權在柏斯手上
柏斯決定怎樣做也會有他的原因
無論最後決定是怎樣
作為一個玩家應該要支持先岩
以上乃本人之愚見
歡迎各位理性討論 不要引起罵戰

回復 452# 的帖子

ok!既然你多謝我!那沒問題!但你知道何謂太空戰爭關卡咩!
Tanker

發新話題