發新話題

[2146] Laputa伺服群

[Close]
引用:
原帖由 Tanker01 於 2015-12-18 20:10 發表
1.可否將death strip,escape from malabar同hideout2在U1既map cycle中永久移除!因為在UH才有挑戰性!

2.請把laputa-U1改成laputa-special,另只開last baktun,space jockey等太空戰爭關卡及増至32人!(難度上限及控 ...
柏斯只係義務性質開場
唔好將所有你自己想既野請人地幫你做到
你本人有能力就自己開場整到自己滿意為止

回復 454# 的帖子

ok,不好意思!

但我想講,這只是提議,OK?

Tanker

20/12/2015 - 非官地圖更新

今次一野加10幅圖,總數102幅
Name of Patch Pack: 20150928.7z
同上次一樣,請放好vpk file後執行remove_20150928.bat,將一D同名會撞既vpk放去disable入面
Laputa群主

帕斯大佬....你的伺服器因檢查pak01_dir.vpk 檔案.....而令到我這種正版玩家沒辦法入去玩...

引用:
原帖由 katat1 於 2015-12-21 18:30 發表
帕斯大佬....你的伺服器因檢查pak01_dir.vpk 檔案.....而令到我這種正版玩家沒辦法入去玩...
一直都有check consistency,所以我一直都建議用返vlan版會安全D

如果你係要原版pak01_dir.vpk,點解你唔去dl返vlan版 o個個再拎出黎replace呢??

另,我唔係大佬
Laputa群主

回復 457# 的帖子

應該叫柏斯DD才對!
Tanker

回復 458# 的帖子

個vlan下載程式非常佔9住我C盤....(當然壓縮問題?)

總之vlan的下載程式下載遊戲期間隨便會佔住C盤空間...好煩

再加上部份模組只能通過正版工作坊找到

有無些直接些方式給我下載到vlan版....要不是l4d2玩起來好痛苦

引用:
原帖由 katat1 於 2015-12-22 12:54 發表
個vlan下載程式非常佔9住我C盤....(當然壓縮問題?)

總之vlan的下載程式下載遊戲期間隨便會佔住C盤空間...好煩

再加上部份模組只能通過正版工作坊找到

有無些直接些方式給我下載到vlan版....要不是l4d2玩起來好 ...
下載程式???
唔係改左用bt seed好耐啦咩?
同埋裝o個時可以指去其他drive度做install咖喎…

另,workshop o個D addon,係你個人興趣先去dl姐…
Laputa群主

咦!柏斯!

點解你又要blacklist我既!柏斯!

Tanker

Re:咦!柏斯!

點解你又要blacklist我既!柏斯!
Tanker

柏斯!我終於都知道Laputa呢個名系點o黎啦!

你係唔係見到有個信長圑係用呢個名先用呢?
Tanker

Tanker

救命!

柏斯,我之前不小心delete左autoexec.cfg同email,可不可以幫我重新登記?我l4d2名是asd135795,謝謝!(我都知道我好**侮辱成份**...)

引用:
原帖由 asd135795jack 於 2015-12-25 19:46 發表
柏斯,我之前不小心delete左autoexec.cfg同email,可不可以幫我重新登記?我l4d2名是asd135795,謝謝!(我都知道我好**侮辱成份**...)
I will reset the registration and you will received notification email tonight
Laputa群主

回復 467# 的帖子

Thank you very much!

發新話題