發新話題

[2146] Laputa伺服群

[Close]
柏斯,求unban!
darkflameblaster F

回復494樓

果D人....為一方法只能去其他場玩......因為多數l4d2係有呢種人存在

495和497樓

你完全無任何資格性叫人執左個ser

因為你係廢柴,廢柴得來仲要叫人執左個ser
笑死我,我從頭到尾第一次見有人無資格仲叫人執左個ser

你快D滾回去你自己server,慢慢搞存在感,這裡無人理你

回復 506# 的帖子

人用"廢"嚟講野咪廢柴囉!你唔係連呢D野都唔識吖嘛!垃圾[青龍]初音未來!
darkflameblaster F

想問下群主可唔可將SR1轉做普通既專家?其實我都發覺幾多人想玩專家.......
但寫實加專家又太難,個SER又長期冇人玩
我諗轉左之後應該會有一批想玩專家既人入去玩,thanks

引用:
原帖由 TKB 於 2016-4-24 13:28 發表
想問下群主可唔可將SR1轉做普通既專家?其實我都發覺幾多人想玩專家.......
但寫實加專家又太難,個SER又長期冇人玩
我諗轉左之後應該會有一批想玩專家既人入去玩,thanks ...
SR場同普通數字場都冇難度下限呀
只係SR場收埋o左D光圈提示(有D人估o岩,係叫半寫實…)
難度係場內玩家投票決定的,人地投到SR做專家場我都冇計…

(個人認為…其實半寫實場進階係比數字場專家還易…只在乎你有幾信隊友,有幾注意隊友)
Laputa群主

24/04/2016 - 停場預告

因為大廈要做WR2 (固定電力裝置定期測試)
所以本群將於25/04晚上11時30分開始停場
預計26/04朝早9點回復正常
Laputa群主

U場問題

柏斯
我想問下U場尼幾日係吾係關咗?
因為我星期一到而家都冇U場出現

引用:
原帖由 phipih13 於 2016-5-12 20:08 發表
柏斯
我想問下U場尼幾日係吾係關咗?
因為我星期一到而家都冇U場出現
原來有場set錯port所以見唔到
sorry
Laputa群主

吾緊要~多得你開場比我地玩 真係辛苦唒

06/06/2016 - 又o黎…停場預告

今次輪到ipve所在的datacenter電力系統維修
11/06 (星期六) 21:30開始停場
預計12/06 (星期日) 09:30回覆正常
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=632364
Laputa群主

無左場既

請問係更新左定點?無哂你地既場既?

引用:
原帖由 hellomama 於 2016-7-13 16:43 發表
請問係更新左定點?無哂你地既場既?
未呀,只係server個vlan有事
而家remote搞緊
Laputa群主

21/07/2016 - 插件修正及2146測試

1) 投票插件修正:現加入「最低投票率限制」(基本約為在場人數50%,votekick為70%),投票結果只會在投票率超過其「最低投票率限制」後才會成立

2) 有關2146測試
暫時Laputa群在coop1區有開2146場,以"Laputa2"為伺服名字首
就整個伺服群而言,2146現為公開測試,難度設定同2135沒有分別
如在2146發現有引申的插件bug,請在此帖告知,本人遲D會處理
2146測試期應該會到8月6日(星期六)
期間2135場會繼續運作
公開測試期後,如沒有大問題,之後就會開始伺服群轉移程序升上2146版
Laputa群主

我裝左最新個隻redemptionii 但入到game都係要我下載附加元件?
點搞??

引用:
原帖由 an10335 於 2016-7-28 21:42 發表
我裝左最新個隻redemptionii 但入到game都係要我下載附加元件?
點搞??
唔該睇返第1頁既資料
本群所用之非官圖未必會係最新版本
所以閣下要玩本群o既非官場,請下載本群所發佈之地圖包
Laputa群主

發新話題