發新話題

[2146] Laputa伺服群

[Close]
呢2日都唔見LAPUTA6,7,8,9果D場係咪要升左2146先得?_?
淨係見到UH
THX

引用:
原帖由 sang1019 於 2016-8-7 11:14 發表
呢2日都唔見LAPUTA6,7,8,9果D場係咪要升左2146先得?_?
淨係見到UH
THX
係,請下載l4d2 2146版
Laputa群主

08/08/2016 - 有關l4d2 2146

應該有好多玩家已經留意到,只係o係度單聲
Laputa伺服群已完全過渡至2146,敬請留意
Laputa群主

次次過關都派唔到包 有咩問題?

引用:
原帖由 ╭絕〞 於 2016-9-1 18:25 發表
次次過關都派唔到包 有咩問題?
其實…一直都係隨機性派包…
Laputa群主

宜家離場想再入返會話被ban 係咪改過野?
想知唔俾入場幾耐?

引用:
原帖由 hahahaka 於 2016-9-27 14:29 發表
宜家離場想再入返會話被ban 係咪改過野?
想知唔俾入場幾耐?
幾分鐘
Laputa群主

23/10/2016 - 警告

唔好話我先小人後君子
再見到有人玩Cheat就即刻熄場以後唔開

---------------------------------------------------
老實講,開o左場3年,境況已經唔同當時
而家仍然開住場,只係因為有人仍鍾意入o黎打
但唔代表我會接受D人玩Cheat / bug
我著重o既,係隻game o既原始性,儘可能俾玩家感受到遊戲設計者o既理念
近呢年,有D人一而再再而三咁玩bug,我忍
插件上o既bug我儘可能執,但都有執唔到既時候
但某D人越玩越過份o既,我都無謂再糾纏落去
(我亦都唔想再放呢D心機落o黎呢班人)
方法有2個
1) 熄場,以後唔開
2) 轉為登記用場,只能有登記人仕才能入場
---------------------------------------------------

Laputa群主

回復 527# 的帖子

你係咪指bug位令隻tank打唔到你個D?

UH

柏斯想問下點解我彈game之後開翻l4d2 就見吾翻UH既

最近我見唔到你個場 遊戲版本已經係2146  係vlan問題?

------------------------------------------------------

Laputa群主

不好意思, 發現彈GAME或離開再入後就入唔番, 顯示 you are banned ......, 請問有解決方法? 等了很久都不能入同一個場

引用:
原帖由 hans0822 於 2017-1-10 22:58 發表
不好意思, 發現彈GAME或離開再入後就入唔番, 顯示 you are banned ......, 請問有解決方法? 等了很久都不能入同一個場
呢個係我set o既,因為有人喜歡用重入server o黎重生角色
冇記錯係ban3-5分鐘
Laputa群主

網路差 不好連到你的房  方便給我ip嗎 謝謝

發新話題